|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αν τους πάρω μεγαλύτερο ενυδρειο θα μπορουν να επιβιωσουν μαζί?
|
|
||||
|
||||
![]()
Χμ..για Metriaclima(Pseudotropheus) estherae μου φαίνονται.
|
|
|||
|
|||
![]()
βοηθήστε με γιατί αν περιμένω απο το κατάστημα πάλι θα νομίζω ότι έχω άλλα ψάρια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ουτε εμενα μου κανουν για labido.οπως τα λεει ο Κλεοβουλος πρεπει να ειναι.
|
|
|||
|
|||
![]()
τελικά απ' ότι είδα στο cichild forum είναι: metriaclima sp. aurora yellow. Mέχρι τώρα είναι το πιο ταιριαστό. Εσείς τι λέτε??
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καμμιά σχέση! estherae είναι.
Όπως και νάχει όμως είναι mbuna,θέλουν περισσότερα λίτρα και χαρέμι.Φρόντισε αυτό το ζήτημα. {γνώμη μου,τα επιστρέφεις στον άσχετο μαγαζάτορα και βλέπεις άλλες επιλογές.Ρωτώντας εδω και ΟΧΙ σ΄αυτόν} |
|
|||
|
|||
![]()
δεν είναι και τόσο εύκολη η επίστροφή μετά απο 4 μήνες και μόνο που με βλέπουν τρέχουν κοντά. η καλύτερη λύση για μένα είναι η αγορά καινούργιου ενυδρείου. Έχω περάσει τόσα με την ασχετοσύνη των πωλητών που είναι τα μοναδικα ψάρια που έχουν ζήσει τόσο. Να φανταστεις πήρα αγγελόψαρα και δεν τρώγαν απο την πρώτη μέρα την δεύτερη ειχαν fungus την τρίτη μέρα πέθαναν όλα. Βέβαια έχω και έναν μονομάχο σε 20 λίτρα νερο εδώ και ένα χρόνο. ¶σε πο τώρα όπτε πάω στα καταστηματα για να αγοράσω κάποια παραγματάκια βλέπω ένα σωρό ψώφια ψάρια στα ενυδρεία (σε πρωχορημένο στάδιο). ¶ρα καταλαβαίνεις τι γίνετε????
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η αλλαγή έγινε!My new Yellow !! Ιδού το αποτέλεσμα!!! | joys | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 01-12-07 14:57 |
αλλαγη χρωματος? | tzimakos | Bettas | 10 | 01-08-06 23:38 |
yellow pk(m) X mg pk (f) | deMetrIs | Bettas | 24 | 27-04-06 23:45 |
yellow lab | koko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 19-04-05 10:35 |