|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι μετρηση δεν εχω κανει ακομα μολις βρω ευκαιρια θα παω στο water inn να κανω αν και δεν εχω καταλαβει ακριβως πως γινεται.Οταν πρωτοπηρα το ενυδρειο και εστρωσα το νερο μου ειπαν να τους παω δειγμα να δουν αν ειναι οκ μαλλον αυτο θα κανω και τωρα.Θελω πολυ να κρατησω τα barbus tinfoil αλλα ειναι μεγαλα για το ενυδρειο που εχω αλλα θελω δεν θελω θα τα δωσω και θα κρατησω τα oskar tiger που ειναι ακομα μικρουλια 4cm.Τωρα που καθομουν και τα παρακολουθουσα ειδα οτι τα oskar εχουν γινει επιθετικα.Τα φυτα που εχω αγορασει δεν θυμαμε πως λεγονται αλλα παντως εκει που τα πηρα ηταν 2 μονο ειδη που μπορουσαν να ζησουν στην αμμο χωρις ιδικο υποστρωμα.Η θερμοκρασια ειναι στους 26 βαθμους.
------------------------- Οποιος ενδιαφερεται για τα ψαρακια ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη @@nikos@@ : 14-05-09 στις 12:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη ποσα λιτρα ενυδρειο ειναι το ελαχιστο για δυο oskar 4cm?
Εχω διαβασει σε ενα περιοδικο για το ενυδρειο πως ενα ψαρι γλυκου νερου 1cm το ελαχιστο που χρειαζεται για να μπορει να ζησει ανετα ειναι σε 1.5λιτρα+^,2cm σε 3λιτρα+^,3cm σε 4,5λιτρα+^ κ.ο.κ. Καλα εγω δεν εχω καποιο προβλημα να τα δωσω αλλα θελω να καταλαβω σε ενα ενυδρειο 80 λιτρα τι ψαρια μπορω να βαλω?Αν βαλω μικροτερα θα τα ρουφιξει το φιλτρο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρείο πρέπει να είναι μια μικρογραφία του βιότοπου τους μια μικρή γωνία του ποταμού ή της λίμνης από όπου προέρχεται. Όπως και να έχει, όσο μεγαλύτερο ενυδρείο μπορείς, τόσο το καλύτερο για την περίπτωση. Τα όσκαρ σου βέβαια δεν θα παραμείνουν 4εκ. για πολύ, άρα?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το βλεπω λογικο ενα ψαρι 60εκ μεσα σε ενα ενυδρειο 60λιτρα εγω μιλαω για ενα ψαρι 4εκ μεσα σε ενυδρειο 80λιτρα,ασχετα το ποσο θα μεγαλωσει δεν νομιζω μεσα σε εναν χρονο να μου γινει 80εκ αμα γινει ετσι σε εναν χρονο τοτε να παω να το αμολισω στον Αμαζονιο.Στην φοτο το οσκαρ ειναι μεσα στον κοκκινο κυκλο.Φαινεται λιγο ο χορος του ενυδρειου μπροστα του.Ο κανονας που ανεφερα μπορει οντως να εχει καταριφθει γιατι δεν το εχω ψαξει και τοσο το θεμα για να ξερω αλλα κατα ποσο θα εχει αλλαξει η αναλογια για ενα ψαρι με την παλια αναλογια 4εκ σε 6λιτρα και πανω να εχει γινει η τριπλασια?4εκ σε 18λιτρα και πανω και εγω τα εχω σε 80λιτρα.(μιλαω παντα για τωρα ετσι οπως ειναι τα ψαρια τωρα οχι ετσι οπως θα γινουν σε 1 χρονο)Αληθεια η καινουρια αναλογια πως ειναι?(αν υπαρχει)
Φιλικα παντα Νικος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ετοιμασου για Αμαζονιο σιγα σιγα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το να υποχρεώνεις ένα ψάρι να ζει σε ένα πολύ μικρό χώρο, το αναγκάζεις να μετατραπεί σε δείγμα νανισμού. Έτσι απλά. Τα όσκαρ πάντως ΔΕΝ πρόκειται να αντέξουν ούτε και έτσι εκεί μέσα και θα τα χάσεις γρήγορα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οκ θα ακουσω τους ιδικους,πραγματικα αυτα δεν τα ηξερα.Θα τα δωσω και τα τεσσερα γιατι δεν με συμφερει να παω στον Αμαζονιο,ουτε να παρω 400λιτρα γυαλα.Μου περναγε και απο το μυαλο να αγορασω 2 πειρανχας αλλα μαλλον αυτα θα μεγαλωνουν περισσοτερο.Παω να παρω κανενα neon που δεν μεγαλωνουν και πολυ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και η απαντηση..τουλαχιστον 400 λιτρα.... τα 4 εκ δεν υπαρχει λογος να τα αναφερεις καθως τα ψαρια δε μενουν στο μεγεθος αυτο...ειδικα τα οσκαρ τρωνε σαν τρελλα και μεγαλωνουν γρηγορα... σε 80 λιτρα εχεις πολλες επιλογες.... δες εδω τα προφιλ μερικων ψαριων και πες μας ποια σου αρεσουν... www.tsamisaquarium.gr
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περιεργη συμπεριφορα.... | sharky13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 30-12-08 01:59 |
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΡΙΜΠ | spiros1978 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 20-04-08 14:51 |
περιεργη συμπεριφορα | octania246 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 30-07-07 16:13 |
περιεργη συμπεριφορα corydoras | orck | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 25-01-07 13:09 |
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ KRIBENSIS | NTABOS | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 32 | 03-01-04 00:55 |