|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αλλα εχω και 2 τσαμπακια αυγα απο τα aplesnail.
Τι κανουμε εδω αν εχω γεννα? Τα μικρα μαλλον θα φαγωθούν απο τα Helena ετσι?? |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ πιθανο....
|
||||
|
||||
![]()
μόλις σήμερα τα έβαλα στο ενυδρείο μου και το ένα δέχτηκε την πρώτη επίθεση από ένα Anentome helena. τα χώρισα κατευθείαν μόλις το πήρα είδηση, αλλά απότι κατάλαβα, το zebra μπορεί και προφυλάσεται από επιθέσεις, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω κατά ποσο θα προφυλάσεται πάντα, λογικά κάποια στιγμή θα "την πατήσει"
|
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα και εγω 4 εξολοθρευτές και εχω μέσα και 5 ζέμπρα ,προς το παρόν όλα καλά βεβαια το ενυδρείο είναι 450λ. πυκνοφυτεμένο.Την ίδια μέρα μαζί μου πήρε και ένας φίλος 2 κομμάτια μολις τα έβαλε στο ενυδρείο 100λ. οπου είχε ένα apple του το έφαγαν στο πιτς φυτίλη.Τα συμπεράσματα δικά σας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ σε 30 λίτρα έχω 3 helena & 1 apple. Στην αρχή τα helena κυνηγούσαν τα tuberculata που υπήρχαν. Αφού πέρασε ένα δίμηνο τα καθάρισαν όλα και τώρα κυνηγούν το apple. Το θέμα είναι πόσο χώρο έχουν να κινηθούν και πόσο γρήγορα κινούνται τα υποψήφια γεύματα. Γιατί αν το τσακώσουν θα το ξεζουμίζουν δεν υπάρχει περίπτωση. Είναι θέμα χρόνου λοιπόν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Anentome helena | kakouras | Σαλιγκάρια | 8 | 09-03-09 17:30 |
προτιμιση aple snail | zissis | Σαλιγκάρια | 5 | 24-02-09 20:02 |
aple snail σε αλμυρο??? | tonisgr | Σαλιγκάρια | 5 | 20-02-09 12:09 |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ Anentome helena | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Σαλιγκάρια | 4 | 17-01-09 23:08 |