|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το aquaristikshop όμως λέει ότι η Κύπρος είναι στην Ζώνη 3 (για τα μεταφορικά έξοδα)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω, γιατί την εν λόγω εταιρεία την είχα αφαιρέσει από τις επιλογές μου, νομίζοντας το πιο πάνω. Βρήκα και το φίλτρο που θέλω.... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Άντρο, για 15000 λίτρα. Η λίμνη μου θα είναι 11,000 λίτρων, αλλά θα υπάρχει άλλο ένα κυβικό στόυς χώρους της φίλτρανσης. Το φίλτρο των 10,000 σίγουρα δεν με καλύπτει και βέβαια δεν το ρισκάρω.
Ρε παιδιά, έφαγα τον κόσμο να το βρω. Υπάρχει ΜΟΝΟ μια εταιρεία στην Μ. Βρεττανία που το αποστέλλει και με ξυρίζει στα έξοδα αποστολής, ή δύο-τρεις αμερικάνικες εταιρείες που θα με ξυρίσει το τελωνείο της Κύπρου. Γιώργο, νά' σαι καλά...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Και ποσα λιτρα την ωρα θα γυριζει η αντλια?
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιωργο ευχαριστω.
Εχω κανει ενα τεραστιο λαθος τον καιρο που αγορασα τον εξοπλισμο της λιμνης. Η αντλια γυριζει 12000 λιτρα την ωρα ενω το φιλτρο που εχω δεχεται maximum ροη 10000 λιτρα την ωρα και αυτο που φοβαμαι ειναι οτι καποια στιγμη ενδεχωμενος απο την πιεση να τα τιναξει. Τωρα αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι ή να βαλω πιο μεγαλο φιλτρο αναλογο της αντλιας ή να βαλω και δευτερη εξοδο στο φιλτρο (λαστιχο) για να μειωσω την πιεση. Ειμαι σε διλημμα και δεν ξερω τι να κανω αφου δεν ειναι καιρος για αλλα εξοδα ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Δώσε κι' άλλα αν έχεις. Θα μαζέψουμε όσα περισσότερα μπορέσουμε να τα κάνουμε θέμα για την κατηγορία.
|
||||
|
||||
![]()
Από λίμνες δεν έχω ιδέα.Αν θέλεις να ψάξω κάτι στείλε μου πμ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριτσώ ξανά για το ενδιαφέρον σου Γιώργο και η βοήθεια σου είναι πολύτιμη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ροή νερού μέσα στο φίλτρο | egohome | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 14-11-08 11:25 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
φίλτρο νερού και μετρησεις αλλαγων | PanosII | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-07-07 15:09 |
βοήθεια για έξοδο νερού | chrisb | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-04-07 14:48 |
Αλλαγές νερού με φίλτρο... | passenger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-09-06 10:04 |