|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι η περιοχή ειναι ειμαι ανω πόλη(κοντα σειχσου αν εχεις ακουστα)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και μία συμβουλή....άν βάλεις και λίγο ξύσμα απο φλούδα πορτοκαλιού θα έχει φοβερό άρωμα το ενυδρείο σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο δύσκολο να είναι σωστές οι μετρήσεις αυτές.
Τις έχεις επιβεβαιώσει ?
|
||||
|
||||
![]()
Δισκαδες .... μετακομοιζουμε!!!!
Θα φτιαξουμε το δισκοχωριο!!!!!!!! Αν και εγω εχω αμφιβαλλιες για τις μετρησεις αυτες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βεβαια την οικονομία που θα κάνουμε στο νερό..απο την αποφυγή της Α/Ο, θα το πληρώνουμε στο ρευμα για το κράτημα της θερμοκρασίας στο νερό ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια οι μετρησεις ειναι οκ.
Παρόλο που μετρουσα με στικς και μου βγαζαναι PH 7 GH 8 KH 4 Πηγα σε 3 διαφορετικα πετσοπ και εκανα μετρησεις μα υγρα και το αποτελεσμα.... PH 6.8-7 GH 3 KH 3. E!! μετα πείστηκα για το νερο. Λοιπον επειδή ειμαι ακομα ασχετος με το αθλημα και εχω και μικρο ενυδρειο(γιαυτο εβαλα και ζωοτοκα και εχω φλομώσει στις γεννες). Σκέφτομαι στο μέλλον αποκτώντας και την αναλογη εμπειρία να παω για δίσκους. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλος στην άνω πόλη Θεσσαλονίκης πριν λίγες μέρες μέτρησε με καινούργια τεστ Tetra, pΗ = 7,5, GH = 14, KH = 13
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αχ βαχ αχ βαχ φωτιες με αναψανε αχ παναγια μου !!! | duaz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 12-04-09 16:58 |