|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αντιλαμβάνομαι ότι έχετε δίκιο επειδή είστε παλιοί
αλλά δεν πείθομαι άρα μένει να το επιχειρήσω και να δώ μόνος μου... ή όχι?κρίμα τα ψαράκια? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να μην το κάνεις. Ο λόγος είναι ο εξής: Malawi Bloat. http://www.cichlid-forum.com/articles/malawi_bloat.php Δεν γίνεται να καταφέρεις τα mbuna να μην φάνε την τροφή των σαρκοφάγων haps. Θα είναι σαν να τα "δηλητηριάζεις" προκαλώντας το θάνατο τους. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ...ε τότε ας μην το συζητάμε για πολύ ακόμη... νομίζω οτι η απάντηση του harilaos ήταν αρκετή...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- [quote=kostaskich;353262]οι αυλονακαρες δεν εχουν μικροτερα ειδη.γινονται μαγαλυτερες απο τα mpuna.οποτε θα γινει χαμος αν τις βαλεις μαζι.οσο μεγαλωνουν αγριευουν οι αυλονακαρες ------------------------- το 120αρι το εχω για αναπαραγωγες και για να μεγαλωνουν οι μικρες αυλονακαρες μεχρι να τις βαζω στο 120αρι.παντα τις αγοραζω μικρες γιατι ειναι καλυτερα. ενα λαθακι εκανα.το 120αρι το εχω για αναπαραγωγες και για να μεγαλωνουν οι μικρες αυλονακαρες,μεχρι να τις βαζω στο 450αρι.
]kostaskich 200 lit discus-cardinal -rodostomus-ancistrus 450lit malawi haplochromines ![]() 30 lit iriatherina-cpd-red chery Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostaskich : 08-05-09 στις 15:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το οτι είστε παλιοί υπονοεί ακριβώς αυτό-ότι έχετε τσεκάρει στα σχετικά φόρουμ πρίν απο εμένα για εμένα-ότι έχετε τσεκάρει τις σχετικές βιοβλιογραφίες πρίν απο εμένα για εμένα
και εντελει ευχαριστώ ΟΚ και βέβαια δεν θα βασάνιζα ψάρια για χάριν της επιστήμης ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Christmas aquarium | Ηλίας | Greek Aquarist's Boards | 3 | 06-12-08 15:38 |
Αρσενικο και Θηλυκο Aulonacara ? | glazar | Malawi | 5 | 02-07-07 12:52 |