|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις ότι ψαρί θέλεις!!!!
![]() ![]() Αρκεί να γεμίσεις την γυάλα με φορμόλη και να βάλεις ότι ψόφιο ψαρί θέλεις, Μπορεί με το καιρώ να χάση λίγο τα χρώματα του το ψαρι αλλά θα αντέξει για πολύ καιρό. ![]() ![]() Χρησιμοποίησε το για να παράγεις δάφνιες = ζωντανή τροφή για ψαριά
|
||||
|
||||
![]()
Τι λετε ρε στο παλουκαρι και το αποπαιρνετε;;
Βαλε κανα χρυσοψαρο η ρεντ καπ η οραντα!!! Εγω εχω ενα 10 λιτρο 8 μηνες και ειναι μια χαρα και τα 3 ειδη που προειπα απο 1 κομματι το καθενα. Μπορεις να βαλεις και μονομαχο αρκει να του βαλεις και θερμοστατη! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η χημεία στο νερό δε θα είναι εύκολο να ελεγχθεί. Νανισμός για κάποια είδη. Περιορισμός στην κίνηση τους = στρες= αρρώστιες Και ένα σωρό αλλά πράματα. Σκοπός μας σε ένα φόρουμ σαν αυτό είναι να συμβουλεύουμε το καλύτερο και για μας αλλά και για τα ψαριά που φιλοξενούμε. Σκοπός μας δεν είναι να έχουμε ψαριά που απλά επιβιώνουν αλλά να αναπτύσσονται σωστά και να βιώνουν όμορφα και ωραία την υπόλοιποι ζωή τους.
|
||||
|
||||
![]()
σοβαρα?????
κ εγω εχω σε ενα 5αλιτρο ενα παγκασιους,5 κλοουν,6 ελεφαντοψαρα,2 σκαλαρια κ ενα apple snail. αλλα σκεφτομαι να το βγαλω το apple snail γιατι ισως να παθει νανισμο.... ![]() ![]() ![]() ![]() τωρα σοβαρα...σε 8 λιτρα δεν μπορει να μπει κατι κ να ζησει σωστα.... |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια δν θελω ψαρι γιατι και εγω εκανα ενα τεραστιο λαθος ειχα σε 8λτ 1 νανο γκουραμι 3 γκαπις 3 αρλεκινους και δν θελω να ξανα κανω το ιδιο λαθος.μαλλον πολλα φυτα και κανενα σαλιγγαρι.καμια αλλη ιδεα ομως???
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω να υπαρχει κατι αλλο αφου κ για τις γαριδες ειναι λιγα τα λιτρα....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 500 λιτρα | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 05-03-09 21:02 |
λιτρα για ενυδρειο αμαζονιου | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-05-07 20:16 |