|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Πάνο για τις παρατηρήσεις και την κατάθεση της δικής σου εμπειριας πάνω στα συγκεκριμένα φυτά. Το καλό είναι πως δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα, δεν βιάζομαι, και εχω καταενθουσιστεί με την όλη διδικασία του στησίματος, του διαβασματος και της επιλογής των υλικών.
Λεω πάντως να τα προσπαθησω και τα eleocharis kai to pogostemon μπας και πιάσουν. Τωρα οσον αφορά τον φωτισμό, μελετάω πατέντα για να δωσω κι άλλο φως (τοσο με προσθήκη ακόμα μιας θέσης για λάμπα, όσο και την μετατροπή τους σε Τ5, εχω βρεί δωρεάν τα υλικά ![]() Ελπίζω να καταφερω να κάνω κάτι όμορφο και καλοστημένο τόσο για μένα, όσο και για τα ψαρακια ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρια για βιοτοπικό Αμαζονίου & Ν.Ασίας | aquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 16-02-09 16:36 |
Λευκή άμμος σε βιοτοπικό ενυδρείο δίσκων ή όχι; | mikele | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 26 | 12-12-08 23:35 |
Βιοτοπικό με δίσκους | poseidonbc | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 27 | 02-12-08 22:44 |
Βιοτοπικό Νότιας Ασίας | Iann_is | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 22 | 20-04-08 17:53 |
Βιοτοπικά Ενυδρεία | pani | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 07-08-07 17:06 |