|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο κορμός όταν δεν είναι χωμένη σε βράχο είναι έτσι ,τα πλοκάμια είναι από το κούνημα στην φ. μηχανή
Αν ήταν majano θα ήταν κάπως έτσι http://www.melevsreef.com/pics/bta/not/majano.html |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε ο,τι είναι έχουμε σιγουρευτεί τι το καθυστερείς το θέμα ?
|
||||
|
||||
![]()
άσχετο ... αλλά σχετικό ...
μιλάμε για 2 ζώα και όχι για ένα μάλον ... απο τις φωτογραφίες φένετε να είναι διαφορετικά πλάνα απο άλλα σημεία ... όσο ποιο πολύ τις βλέπω .. τόσο ποιο πολύ μου μοιάζει με aptaisia. |
|
||||
|
||||
![]()
Απταισια λέω και εγώ πως είναι!Μήπως να ξεκινήσεις τις ενεσούλες??
|
||||
|
||||
![]()
Θαλασσινό ενυδρείο δεν έχω για την ώρα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι γνωρίζω κάποια πράγματα από την θαλάσσια ζωή. Όπου μπορώ να βοηθώ, θα το πράττω.
Ο συγκεκριμένος πολύποδας όπως και να έχει πρέπει να φύγει το συντομότερο. Ομολογώ πως οι φωτογραφίες δεν είναι καθαρές και εύκολα μπορείς να κάνεις λάθος διάγνωση. Ωστόσο, συμφωνώ με αυτό που ήδη έχετε διατυπώσει (aptaisia).
|
||||
|
||||
![]()
Εναι aptaisia και μπορεις να την εξαφανισεις ανετα με 2-3 σταγονες Joe's Juice. Μη της βαλεις ενεση, απλα ριξε τις σταγονες πανω της. Θα την φαει και αμεσως θα μαζευτει. Σε 5 λεπτα θα ειναι πεθαμενη.
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομαι θα εννοείς να της ρίξει σταγόνες με την σύριγγα το Joe's Juice!Το συγκεκριμένο επηρεάζει και πολύποδες αν δοθεί σε μεγάλες ποσότητες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι, αυτο εννοουσα, να χρησιμοποιησει τη συριγγα που εχει μεσα το Joe's Juice και να ριξει τις σταγονες στοχευοντας καλα πανω στo στομα της aiptasia.Αν τυχον καποια σταγονα παει πανω σε κατι αλλο που δεν θελαμε, το φυσαμε αμεσως με μια πιπετα και το διωχνουμε.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aiptasia | vega | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 11-06-08 07:30 |
s.o.s. - aiptasia in my reef | chrisstam | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 9 | 13-05-05 12:29 |
Aiptasia Sp. | Husky_Jim | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 27-04-05 14:31 |
Aiptasia Anemone | Discos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 27-04-05 14:30 |