|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μια βοήθεια.
Υπάρχει αυτό το σαλιγκαρακι.Στην αρχή ήταν μικρό και χωρίς καβούκι.Μετά απο καιρό το είδα έτσι,έχει σχηματίσει καβούκι και έχει μεγαλώσει αρκετά.Εχει μια μικρή προβοσκίδα ή κάτι τέτοιο τλπ. Είναι επικύνδινο;Κάποιος κυνηγός;Να βγει;
|
||||
|
||||
![]()
Να και το πρώτο μου ασπόνδυλο,4η μέρα και ανοίγει στο φουλ.
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
έχω το εξής πρόβλημα:κάνοντας μέτρηση για αμμωνία και ΝΟ2 τα βρήκα ανεβασμένα.Το νερό που αποθηκευω για αναπλήρωση παλιότερα το είχα με μια αεραντλία και δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα,αλλά λόγω βλάβης δεν είχα κάτι αλλο να βάλω μέσα για να ανακατεύει το νερό. Μετρώντας σήμερα το πρωί το νερό στο μπιτόνι βρήκα αμμωνία στα ύψη.Το. νερό ήταν αποθηκευμένο για 4 μέρες. Και ρωτάω τώρα:όταν το νερό μένει στάσιμο για καποιες μερες ανεβάζει αμμωνία; ![]() Με μια αεραντλία είναι εντάξει;Χρειάζεται κατι άλλο;
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως ειχε κατι μεσα το μπιτονι πριν βαλεις το νερο?
Με τι τεστ μετρας?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
4 μερες στασιμο νερο απο οσμωση και αμμωνια ειναι λιγο δυσκολο.εκτος και αν το αλλατι ειχε μεσα τιποτα "ακαταλληλο" η το μπιτονι ή εβαλες νερο απο το δυκτιο.... |
|
||||
|
||||
![]()
Το νερό είναι απο όσμωση,το μπιτόνι το έχω μόνο για αναπλήρωση αρα το αλατι δεν παίζει κάποιο ρόλο.
Τα τεστ είναι salifert και οι ημερομηνίες είναι εντάξει. Το νερό από την όμωση είναι μετρημένο και ήταν καθαρό. Το μπιτόνι είναι από αυτα που χρησιμοποιούμε για να βάζουμε πετρέλαιο σε σόμπες.Καθαρό ήταν,καινούριο,το πήρα για αυτό το σκοπό.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πως το συμπεραινεις αυτο δηλαδη? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Reef 100l | gregog7 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 26-01-09 00:54 |
mini reef rio 125 η αρχη | mixalis | Reef | 12 | 14-12-08 20:25 |
Κlaz mini reef! | klaz | Nano Reef | 62 | 03-09-07 18:56 |
Mini reef | deMetrIs | Nano Reef | 28 | 10-12-06 14:35 |
Mini Reef ή Ουτοπία? | medoc30 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 25-11-05 23:42 |