|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν είναι υποχραιωτικό να είναι χαμηλή η ροή για να έχει θετικό αποτέλεσμα. Η ταχύτητα της ροής έχει να κάνει άμεσα με τα watt της UV λάμπας. Όσα περισσότερα watt, γρηγορότερη ροή. ![]() UV=ultraviolet=υπεριώδη ακτινοβολία Πάντα φιλικά.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ο petshopas ήθελε να μου δώσει μία λάμπα με 350 ευρώ με περισσότερα watt αλλά επειδή δεν μου περίσσευαν εκείνη την στιγμη συμβιβάστηκα με μία μικρότερη με 150 ευρώ όλα μαζί με την αντλία και τα λάστιχα κλπ αφού είχα πάει "διαβασμένος" επί του θέματος ότι η μικροτερη λάμπα θέλει χαμηλότερη ροή για να προλαβαίνει να κάνει δουλειά. Όταν βέβαια πάω στο θέμα "εξοπλισμός της λίμνης" αυτή η λάμπα δεν θα προλαβαίνει να κάνει τίποτα και θα αναγκαστώ να βάλω το χέρι πιό βαθειά στην τσέπη... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όπως και να έχει, η διαφορά της κατανάλωσης του ρεύματος είναι αυτή που θα πληρώνεις περισσότερο... Για να καταλάβεις. Πριν λίγους μήνες μου χάλασε ο μετασχηματιστής του φορτιστή του υπολογιστή μου. Στην αγορά της Κύπρου τον έβρισκα κάπου στα 60 ευρώ. Τελικά τον πήρα από το διαδίκτυο στα 8 δολάρια με επιπλέον 6 για τα έξοδα αποστολής.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Επιτέλους!!! | Alusa | Χρυσόψαρα | 4 | 09-01-08 14:56 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |