|
|
|||
|
|||
![]()
τα εχω 2 μ. αν τα βαλω στο 54λτ λες να μου τα φανε???
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω τι άλλα ψαράκια έχεις στο 54lt. αλλά απο την εμπείρια μου μπορεί ναι αλλά και όχι! Φαντάσου πως είχα 6 γεννήστρες και αγόρασα και ένα 28lt προκειμένου να είναι ασφαλές τα μικρά και πριν δυο εβδομάδες αποκτήσα τα πρώτα μου μωρά σε 100lt και επιβιώνουν μια χαρά.Νομίζω πως παίζει ρόλο τι άλλα ψαράκια έχεις και η συμπεριφορά τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις μόνο γκούπι σε 4-5 μέρες βάλτα...
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη ,τι είναι γκούπι?
|
|
||||
|
||||
![]()
To γκάπι (Guppy) χαχααχαχα
|
|
|||
|
|||
![]()
Αααα!!!Καλά!!!Τα ήξερα για γκάπi...guppy...για βεντάλιες αλλά γκούπι πρώτη φορά τ'ακουώ!!!Ευχαριστώ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Θεμελίνα μου, με παρέσυρε το "Ισπανόφωνον" τι να κάνουμε ??? Τα άκουσες και έτσι λοιπόν.... Χαιρετισμούς...
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν μετακινώ καθόλου της ετοιμόγεννες θηλυκές δεν υπάρχει λόγος να ξεχωρίζεις τα μικρά,εχω θηλυκια που έχει γεννήσει μέχρι τώρα συνολικά 50 μικρά
μέσα στο ενυδρείο μου,όσο για τα χρώματα στην 2η εβδομάδα βλέπω χρώμα,σε 1,5 μίνα το φίλο,και σε 2μινες κυνηγάν θηλυκές τα αρσενικά!!τα πλάτι ειναι ποιο αργά στην ανάπτυξη τους. δεν μετράω πλέων τα νεογέννητα εδω και καιρό στο περίπου ειναι αυτήν την στιγμή 30 γκαπι και 15 πλατι κατω του 1 μηνών.
|
|||
|
|||
![]()
Ειχα γεννα πριν μια βδομαδα καπου στα 20 μικρα σε 60λιτρο φυτεμένο με πολυ κερατοφυλλο μεσα.
Τις πρωτες 3 μερες τα μεγαλα γκαπυ τα κυνηγούσαν μετα την τρίτη μερα τα αγνοούσαν εντελώς σαν να μην υπηρχαν τα μικρα. Αρα λιγα φυτακια μεσα και ασε τη φυση να κανει τη δουλεια της |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρα σκουλικακια!!!! | thanasis76 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-10-08 09:14 |
μικρα στο στομα | manolo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 10-04-07 18:00 |
Μικρα μου Moly.... | Trelamenos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 30-09-06 18:39 |
Μικρα Guppies | stigma98 | Ζωοτόκα | 15 | 05-05-06 13:00 |
μικρα guppies | stefapat | Ζωοτόκα | 4 | 05-09-05 09:56 |