|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήλθες και πάλι στην παρέα. Είμαι σίγουρος ότι η πείρα σου θα μας φανεί πολύ χρήσιμη.
Μιχάλη, όταν μιλάμε για ΚΟΙ σίγουρα θα πρέπει να έρχονται τέτοια λίτρα στο μυαλό μας. Μπράβο Θάνο. Τί πικιλίες ΚΟΙ έχεις μέσα? ..καθώς και το σημερινό τους μέγεθος. Από εμένα, καλή διαμονή στην παρέα που ολοένα μεγαλώνει. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Θάνο, ξεκινάω και εγώ τη δική μου λίμνη σε κανένα μήνα...Όπου να' ναι θα έχω έτοιμα τα σχεδια. ¶ντε, μαζί....!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Απο μεγεθος ξεκιναμε απο τους 7 ποντους περιπου( δικιας μου παραγωγης) και φτανουν τους περιπου 50 ποντους... εχω 17 με 19 koi...τα 4 ειναι στους 50..τα υπολοιπα ειναι λιγο πιο μικρα... εχω επισης καμια 20αρια σαμπουκιν και χρυσοψαρα ολα με μεγαλες ουρες και πτερυγια.. Το μονο προβλημα μου ειναι πως μου ειναι δυσκολο να βρω φυτα...δεν υπαρχουν εδω... Εγω εχω ξεκινησει σχεδια...οταν τα ολοκληρωσω θα σας ποσταρω να τα δειτε και εσεις... Ευχαριστω για τα καλα σας λογια ![]() Koi rules
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θάνο, τότε θα σε συμβούλευα να ασχολιθείς με τις πικιλίες περισσότερο, μιας και τα λίτρα σου είναι ένα όνειρο λιμνόφιλου. Το επόμενο πράγμα που θα σου έλεγα και με πρόλαβες, είναι να ασχολιθείς με τον περίγυρο της λίμνης και όχι μόνο στα φυτά λίμνης, γιατί εκει΄θα είναι και ο χώρος όπου εσύ θα αναπαύεσαι, αλλά και μέρος του οικοσυστήματος που θα δημιουργήσεις. Φυτά λίμνης θα ετοιμάσω κάποιο κατάλογο όπου θα περιέχει πληροφορίες αλλά και για φωτογραφίες (θα προσπαθήσω) αν και ήδη έχω αρκετές. Για ακόμα μια φορά μεγάλο μπράβο για την τόλμη σου.
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη οπως ειπα δεν γνωριζω απο ποικιλιες μηπως σας ειναι ευκολο να με ενημερωσετε λιγο?
Οσο για τον περιγυρο της λιμνης να εισαι σιγουρος πως θα ασχοληθω...εχεις δικιο σε αυτο που λες... Επισης θα ηθελα εδω να δωσω τους χαιρετισμους και ενα μεγαλο ευχαριστω στον Κυριο Τάκη Τσάμη που εκεινο τον καιρο με βοηθησε αρκετα καθως και την παρουσιαση της λιμνης στην ιστιοσελιδα του... Ευχαριστω και παλι εσας για τα καλα σας λογια ![]() koi rules
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οκ περιμενουμε δλδ....thnx
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θανο, βλεποντας καποιος το βιντεο, και ολες αυτες τις ομορφες εικονες διαιρωτομαι τι μπορει να πει καποιος....
Τα θερμα μου συγχαρητηρια φιλε. Το τελευταιο διαστημα παρατηρειται εντονη κινητικοτητα στην κατηγορια "λιμνες" και αυτο εμενα προσωπικα με χαροποιει ιδιαιτερα ![]() Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι φιλοι του φορουμ εχουν μπει στην πριζα με αυτα που βλεπουν και απο αυτα που διαβαζουν και ειμαι σιγουρος οτι τις επομενες μερες θα ξεφυτρωσουν πολλοι σε αυτη την κατηγορια ![]() Φυσικα αλλο να το βλεπεις απο φωτο και αλλο στην πραγματικοτητα... ![]() Σου ευχομαι καλη συνεχεια και καλη επιτυχια στο νεο project που πας να φτιαξεις. Ειμαι σιγουρος μιας και μεγαλωνει η παρεα θα μαθουμε ολοι μας αρκετα πραγματα μεσα απο τις εμπειριες του καθενος. Συγχαρητηρια και παλι και τα λεμε... Φιλικα, Andros
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mini Pond στο μπαλκονι | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-02-08 09:19 |
μινι pond συνεχεια.... | aristomenis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 28-08-07 19:39 |
μίνι pond....προβλήματα..... | aristomenis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 03-08-07 00:15 |
Maldives underwater #1 | afrodite | Παραλία - Beach Bar | 22 | 23-11-06 20:04 |