|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλά. Και πιο σκούρο φόντο θα σου αρέσει καλλύτερα. Όχι άλλα ψαράκια προς το παρών. Έτσι κι αλλιώς θα χεις γέννες σε λίγο......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να ξαναγίνεις μαμά, με γερούς απογόνους αυτή τη φορά. Μήπως τα παρα"κανακεύεις" τα ψαράκια σου, θέλουν και την ησυχία τους ξέρεις. Συγκινητικό το "δράμα" σου και έχεις και "καλή" πένα...μπράβο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- http://my-weird-fishes.blogspot.com/...g-post_28.html Έκανα αυτό τελικά. Και θέλω να πάρω 1-2 ακόμα φυτά. Έβγαζα μισή ώρα άλγες και πάλι, μόλις το άφησα να ηρεμήσει, εμφανίστηκε άνω στο ξύλο. Δεν τολμώ να βάλω χαμηλά φυτα, από αυτά που σκεπάζουν το χαλίκι, γιατί φοβάμαι πως θα γεμίσω. Ή μήπως να βάλω; Έχω ήδη μειώσει το φωτισμό στις 11 ώρες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα το έχω πάει στις 8. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη uptight : 29-04-09 στις 11:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είδες τι κάνει το πολύ φως?? Τις πέτρες τις βράζουμε όμως, όχι απλά καυτό νερό. Η ρίζα έπρεπε να μείνει σε κουβά να μουλιάσει λίγες μέρες. Αφού την έβαλες, αν ξαναφύγει δες τη σε μια πετρούλα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διμορφισμός της Hygrophila difformis | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 12-11-08 14:35 |
πρόβλημα με Hygrophila difformis | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 07-04-06 23:10 |