|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια τα penguin tetra μπορουν να μπουν σε 60λιτρο ενυδρειο η ειναι πολυ μικρο για αυτα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Οριακα, ναι, για ενα μικρο κοπαδακι. Και καλυτερα μονα τους σε species tank.
|
|
||||
|
||||
![]()
μονα τους λογω χορου η επειδη ειναι επιθετικα προς αλλα ψαρια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Λογω χωρου το λεω, και για προβλημα υχθυοφορτισης, αφου αναφερεται οτι ειναι ευαισθητα σε υψηλα ΝΟ3.
Διαφορετικα, σε μεγαλυτερα κοινωνικα ενυδρεια, μια χαρα συγκατοικοι ειναι για πολλα ειρηνικα ψαρακια. |
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να προσεξω και την αναλογια αρσενικων - θυλικων?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορεις να τα ξεχωρισεις...μονο στα ενηλικα, τα θηλυκα ειναι μεγαλυτερα και πιο παχουλα στην περιοχη της κοιλιας. Αναλογια 2 αρσ προς 3 θηλυκα ειναι καλη.
Παράθεση:
Τα 50 λιτρα αναφερονται ως μινιμουμ για αυτο το ψαρι και για κοπαδι των 6 τουλαχιστον. Τους αρεσουν τα φυτα αλλα θελουν και καποιον ανοιχτο χωρο για να μπορουν να κινουνται. Οταν λες διασταυρωνονται μαλλον εννοεις αν αναπαραγονται (διασταυρωση ειναι αλλο πραγμα...). Ναι ειναι σχετικα ευκολο να αναπαραχθουν αλλα πολυ δυσκολο να ταιστει ο μικροσκοπικος γονος τους. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω εχω 65 litro καθαρα γυρω στα 15lt (το υπολοιπο φυτεμενο) κανουν για το ενυδριο μου? ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ TETRA EX 700 | kanakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 25-03-09 20:56 |
tetra | faxkosit | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 22-07-08 09:16 |
Co2 Tetra | IVAN | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 14-02-06 14:25 |
Συμπεριφορά Tetra | Apostolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 17-11-05 10:31 |
Tetra Easybalance | hiphoper | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-10-05 21:40 |