|
#1
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο αλεξανδρε......αντε με το καλο και τα υπολοιπα
__________________
Elta Reef Andros |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν
![]() ![]() Το βράδυ κουρνιάζουν κάπου ή είναι συνέχεια στο κολυμπιτο πάνω –κάτω μέρα-νύχτα. Ποιάς εταιρίας είναι η τροφή που τους έδωσες; Έφαγαν αμέσως ε; μεγάλη επιτυχία. Η γνώμη μου είναι να μην επενδύσεις σε ακριβή φωτογραφική, ξέρεις τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Καλύτερα να επενδύσεις σε ζωντανά (σταδιακά πάντα) και να κάνεις το ενυδρείο σου όμορφο.
__________________
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Το βράδυ "αράζουν" στην εμπρός δεξιά γωνία του ενυδρείου.
Γενικά, δεν τα έχω δει ούτε μια στιγμή να κρύβονται ή πίσω από βράχο κλπ. Συνέχεια φάτσα-κάρτα. Η τροφή ήταν της Ocean Nutrition και έδειξαν να τους αρέσει. Για φωτογραφική, το σκέφτομαι εδώ και καιρό, αλλά προτεραιότητα έχει το ενυδρείο. ![]()
__________________
Αλέξανδρος |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Αντε γεράαααα!
![]() ![]()
__________________
Κώστας "I dreamed a thousand new paths . . . I woke and walked my old one." |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα ήταν η μέρα που επιτέλους θα έμπαιναν σε τάξη τα ηλεκτρολογικά.
Καλώδια από δω, πολύμπριζα από κει... ο κακός χαμός. (φωτό 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7) Εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία και τα παρελκόμενά τους (καφέδες, τσιγάρα, πούρα κλπ) (φωτό 8), ξεκινήσαμε τοποθετώντας τον πίνακα και τα κουτιά για τις πρίζες (φωτό 9, 10, 11) Ας είναι καλά ο μάστορας ο κουμπάρος μου (φωτό 12), ο οποίος έδωσε ρέστα (φωτό 13, 14, 15, 16) Κάποια στιγμή, μετά από 10 ώρες δουλειάς, άρχισε να ρετάρει (φωτό 17) και η μέρα τελείωσε φτάνοντας εδώ (φωτό 18). Αύριο θα τελειώσουμε με τα υπόλοιπα και θα δείτε όλο το project τελειωμένο.
__________________
Αλέξανδρος |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Νοικοκυρευτηκαν ¶λεξ , γιατί πρίν ........!!
Λογικά θα πρέπει να έχεις προβλέψει να τοποθετήσετε πάνω στους διακόπτες την αντιστοιχία με τις πρίζες!Εεεε???
__________________
Κώστας "I dreamed a thousand new paths . . . I woke and walked my old one." |
#7
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
__________________
Αλέξανδρος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
να το ξεκινήσω??? | Mitsos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 15-11-08 10:54 |
Μπέρδεμα πριν ακόμα ξεκινήσω!! | tassssos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 13 | 27-05-08 11:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
Απορίες αρχάριου | stratosxios | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 07-12-07 22:38 |