|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αστα να πανε παιδια ............αισχος ειναι σχεδον ολοι τους
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
...κοιτα βασικα θελει να ξερει τι ακριβως πας να αγορασεις πριν το αγορασεις φαντασου οπως τσο σουπερμαρκετ ..αλλιως οπως συνηθως εγω τις περισσοτερς φορες την πατας και παιρνεις διαφορα ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν το γουσταρεις και μπορεις να το συντηρεις οικονομικα και με διαθεσιμο χρονο να το κανεις ......φυσικα πριν φτασεις σε αυτο το επιπεδο θα εχεις περασει απο πολλα σταδια
|
||||
|
||||
![]()
....μου αραισει πολυ σαν διαδικασια !
![]() ![]() ![]() πατε εκει που λεει galeries ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χρηστο δειξε μου εναν και θα παω ...............
και το λεω μετα απο μεγαλη τριβη με τους κυριους........"σωστος πετσοπας δεν υπαρχει" για το λογο του εμποριου/κερδος συναδελφος μου προσφατα την " φορτωσε " πετσοπας με πραματα και ζωντανα οτι να ειναι ενω σε μενα το παιζει σωστος επαγκελματιας ![]() ![]() ![]() οταν μου ειπε το μαγαζι οπου τα πηρε εμεινα καγκελο ------------------------- βγηκαμε και λιγο off topic ζητω και συγνωμη ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 24-04-09 στις 13:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χρηστο νομιζω εχεις δικιο απλα ειχα μπει σε μια σελιδα και παρεπεμπε εκει ..μεχρι τωρα ειχα την εντυπωση οτι ενυδρειο =ψαρια ..τελικα ειναι πολυ λαθος εσυ εχεις παραγματικα υπεροχο ενυδρειο! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
alan boy δισκοενυδρειο | alan boy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 24 | 11-09-07 22:17 |
ΤΟ ΔΙΣΚΟΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | bill | Δίσκοι | 3 | 21-07-07 22:02 |
σαλιγκαρακια στο δισκοενυδρειο??? | mikele | Δίσκοι | 18 | 03-04-06 21:24 |
δισκοενυδρειο και τι χρειαζεται | ακαραβας | Δίσκοι | 12 | 07-03-06 10:25 |