|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις φωτό από τα "γατόψαρα" ???
|
||||
|
||||
![]()
εβγαλα φωτο τους υποπτους...DSC02596.jpg
|
||||
|
||||
![]()
μμμ... όντως είναι "ύποπτα"...
|
||||
|
||||
![]()
τι να τα κανω ομως τωρα?? οταν τα πηρα δεν μου ειπαν οτι ειναι επιθετικα και που να το ξερουν κιολας.. τι ρατσα ψαρια ειναι?
οτι βαζω μεσα μου το καταβροχθιζει.. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και εχω ειχα τετοια καρχαριακια και ειναι οντως επειθετικα εμενα μου τα ειχαν πουλησει ως caribian shark...δεν ξερω αν κανω λαθος αλλα αμα ξερει καποιος πποιο εμπειρος ας μας πει
|
||||
|
||||
![]()
εγω τωρα πηρα αλλη μια χηρα.. ετσι και μου φανε κι αυτην θα φανε το ξυλο της χρονιας τους !!!
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν βλεπεις κατ επανάληψη να στα τρώνε πρέπει να σκεφτείς σοβαρά να βγάλεις ή να χαρίσεις αυτά τα ψαράκια και όχι να πειραματίζεσαι αν και ποια θα επιβιώσουν. Είναι κρίμα. Φιλικά.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό το είδος γατόψαρου λέγεται ασιατικό γατόψαρο αλλά είναι ήρεμο ψάρι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
την βοηθεια σας για λιγο..... | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 06-03-09 15:07 |
να προβληματιστουμε λιγο; | fishme1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 28-05-08 14:07 |
Λιγο ατυχος... | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 20-11-07 15:05 |
λιγο χαζη ερωτηση.... | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-04-06 09:51 |