|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη φιλε
![]() 1. Το στησιμο του βραχου δεν ειναι οτι καλυτερο , ειδικα για τοποθετηση κοραλιων .Προσπαθησε να δωσεις λιγο βαθος στην κατασκευη 2.Ο κυκλοφορητης του Boyu δεν ειναι και οτι καλυτερο γιαυτο και κανει θορυβο (μαλλον εχει φαγωθει) . Νομιζω πως με εναν eheim compact 1000 θα εισαι ωραιος και ''αξιοπιστος'' 3. Το σκιμερ εφοσον εχει ρυθμιστει σωστα , θα στρωσει.Τωρα μαλλον βγαζει μονο χημικα απο το φρεσκο αλατονερο.Δωστου μερικες μερες και βλεπουμε (οχι πως πρεπει να το θεωρεις και κανα σουπερ σκιμερ παντως , αλλα βρωμια πρεπει να βγαλει) 4.Αλγη κλπ θα ερθουν με το καιρο . Και οι καλες και οι κακες ![]() 5. Το antifos μου φαινεται λιγο ...δεν γραφει δοσολογια στο κουτι ? Αν εχεις το λευκο , θα ελεγα τωρα που ειναι αρχη να βαλεις τη διπλασια δοση εφοσον και ο βραχος/αμμο ηταν ''μεταχειρισμενα''.Οταν βαλεις ζωντανα , γυρνας στη σωστη δοσολογια. 6. Μετρησεις μπορεις να κανεις απο τωρα ...αμμωνιας , nitrites , ph .Ζωα μην βαλεις μεχρι να τελειωσεις με το aquascaping (τουλαχιστον μεχρι να τα φτιαξεις ετσι οπως θα μεινουν) .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για να δουμε.... ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Και εμενα λιγο μου φαινεται!!! Καποιος που τον χρησιμοποιει μπορει να βοηθησει? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη konchrist : 22-04-09 στις 11:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εγιναν καποιες αλλαγες στο aquascaping.
Πιστευω πως καποια πραγματα διορθώθηκαν.... ![]() Παραθετω φωτο... Επισης εβαλα περιπου 50 ml αντιφωσφορο. Με βαση τις αναλογιες του κουτιου επρεπε να βαλω 32 αλλα ειπα να ριξω λιγο παραπανω .... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή με τα αλάτια.
Με το στήσιμο το βράχου παιξε λίγο γιατι μου κάνει για κιχλιδοενυδρείο ![]() ![]() Μερικές φορες τα μηχανήματα(αντλίες,κυκλοφορητες κτλ) κανουν θόρυβο στην αρχή και μετά στρώνουν. Καλή συνέχεια. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και παλι σε ολους....
Δεν μπορω με τιποτα να ρυθμισω το skimmer ![]() Υπαρχει καποιος που να εχει αντιστοιχο ωστε να βοηθησει? |
|
|||
|
|||
![]()
Δειτε λιγο την σταθμη του σκιμμερ και πειτε μου αποψεις....
Μου φαινεται πως δεν λειτουργει σωστα ![]() ![]() Λετε να αρχιζω να την ψαχνω για εξωτερικο? Α ρε Γιωργο (alan_boy) τι μου κανες? Τετοιο τρεξιμο ειχα καιρο να ριξω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από την στιγμή που δεν έχεις κοράλλια μέσα μπορείς να είσαι υπερβολικός στον αντιφώσφορο 300-500 γρ
Κοίτα μην συντονίζετε επίσης άμα ο αφρός είναι καθαρός κατέβασε λίγο την στάθμη στον σκιμμερ Δεν έχεις πλάτος στο στήσιμο του βράχου σαν μάντρα είναι παίξε λίγο με το στήσιμο τώρα που είναι νωρίς Έκτος και αν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |
Nano Reef Project, Boyu mt-50 | banik | Nano Reef | 2 | 29-10-08 18:38 |
Ενυδρεία BOYU??? | arkoujohn | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 18-04-08 21:33 |
Επισκευή BOYU 100L | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 02-07-07 11:04 |
ερωτηση για PUMP BOYU | octania246 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 06-06-07 09:20 |