|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα.. Δεν γλυτώνουμε απ'την seachem τελικά..
Ελπίζω το Power4 να μην κάνει τα ίδια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν μπράβο για το κουράγιο σου και την πολύ δουλειά που έχεις ρίξει.
Μια και δεν έχω γνώσεις από φυτά δε μπορώ να πω κάτι για αυτά. ![]() Ποια είναι τα κριτήρια για τέτοιου είδους διαγωνισμού πάλι δε ξερώ. ![]() Οπότε το μονό που μπορώ να προτείνω είναι κάτι στη θεματολογία του στησίματος. Θεωρό ότι αν έβαζες στο τέλος του μονοπατιού που έφτιαξες μια σπηλιά με 3-4 σκαλάκια και μερικά όρθια ξυλαράκια κάτι σαν στοιχειωμένο δάσος δηλαδή θα έδειχνε κάτι ποιο ολοκληρωμένο και διαφοροποιημένο απο παρόμοια ενυδρεία του διαγωνισμού. Φυσικά μπορεί να είναι τελείως άστοχα αυτά που λέω . Βάζω κάτι σχεδιαγράμματα πως το φαντάζομε . Νομίζω ότι καμιά φορά πάντως η διαφοροποίηση κερδίζει πόντους
|
|||
|
|||
![]()
Μπα...θα φαινεται πολυ τεχνητο.. Οπως ειπα προσπαθω να το κανω οσο πιο φυσικο γινεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο Αλεξανδρε.....
Δεν χρειαζεσαι φλας,φωτισε το με την επεξεργασια σου.... |
|
|||
|
|||
![]()
Σ ευχαριστω Χρηστο. Επεξεργασμενες ειναι να φανταστεις ! Γιατι μου βγαζει τοσο κοκκο αν και ειναι με iso 200-400 οι πιο πολλες;
Δεν το'χω ακομα με την φωτογραφια. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και σχεδον παντα ειναι καταστροφικο να επεξεργαζεσαι επεξεργασμενη φωτο πηρα το θαρρος...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματι, πολυ καλυτερη ! Κι αυτο σε τοσο μικρο αρχειο ειναι δυσκολο...φανταζομαι οτι το πρωτοτυπο σε raw ή σε 4+ΜΒ θα το εκανες τελειο. Εισαι μαγος τελικα..
![]() |
![]() |
Tags |
300l, aquascape, ξυλα, moss, φυτα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ "BETTA AQUARIUM" | JONNY | Bettas | 12 | 07-01-07 23:47 |
Shinnersia rivularis "Mexican Oak Leaf" => Μεζε | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 25-02-05 17:35 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |