|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
απλα τελειοοοοοοο.......
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω ! Το ενυδρειο βρισκεται στην τελικη ευθεια.....που μονο ευθεια δεν ειναι και οι δυσκολιες δεν λειπουν.
Θα ανεβασω συντομα δοκιμαστικες φωτο πριν την τελικη φωτογραφιση εν οψει των διαγωνισμων. Οι συμμετοχες κλεινουν 31 Μαιου οποτε εχει να πεσει κλαδεμα και προσοχη στην λεπτομερεια μεχρι τοτε.Εχω αγχωθει αρκετα με την φωτογραφιση μιας και θα την κανω μονος μου και το αποτελεσμα ισως να μην ειναι και τοσο...επαγγελματικο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aλεξανδρε μετα απο το 1 σοκ που επαθα βλεποντας το ενυδρειο απο κοντα συνεχιζεις να με σοκαρεις με τις φωτο(απλα πανεμορφο).
Σου ευχομαι ολοψυχα καθε επιτυχια. Και εκεινο το καφεδακι που δεν ηπιαμε ελπιζω να το πιουμε!! |
|
||||
|
||||
![]()
Τραβα φωτογραφιες, καλες , για να το στειλεις στο AGA, μας εχει φαει η ταπεινοτητα εδω μεσα!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
αυτααα εινια ενυδρεια!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Tags |
300l, aquascape, ξυλα, moss, φυτα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ "BETTA AQUARIUM" | JONNY | Bettas | 12 | 07-01-07 23:47 |
Shinnersia rivularis "Mexican Oak Leaf" => Μεζε | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 25-02-05 17:35 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |