|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν προσέξεις την δοσολογία, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την βιολογία. Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες απο αυτό το site (το είχα διεσταυρώσει και με άλλα), και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Θέλει προσοχή όμως να μην βάλεις λιγότερο απ'ό,τι λένε γιατί αν επιβιώσει το κυανοβακτήριο, τότε θα αποκτήσει ανοσία και δεν θα φεύγει με τίποτα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί και το λέω γιατί ξέρω δύο περιπτώσεις "καρμπόν" φίλων που δεν ολοκλήρωσαν την θεραπεία και το κβ επανεμφανίστηκε μετά από δύο εβδομάδες ακολούθησε σωστά θεραπεία εκ νέου και γειά σου για πάντα. Σίγουρα το καλύτερο είναι να καθαρίζουμε με τη μία .
|
|
||||
|
||||
![]()
το προβλημα λυνεται με αλλαγες νερου και καθαρισμα με το χερι .........προσφατα το αντιμετωπισα με επιτυχια σε νεοσυστατο ενυδρειο
------------------------- και εφοσον περιμενεις γεννα μη βαλεις κανενα ζουμι μεσα υπομονη και φροντιδα καθε βδομαδα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 21-04-09 στις 12:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να δοκιμασεις αμα θελεις
απο φαρμακειο θα παρεις το απλο οξυγονουχο υδωρ λεγεται χωρις προσθετα καθαρο θα ριξεις με μια συριγγα πανω στα σημεια που υπαρχει κυανοβακτηριο μεχρι να φυγει απο προσωπικη εμπειρια στο τελευταιο ενυδρειο που εστησα ενα 60λιτρο ειχε αρχισει και επιανε κυανοβακτηριο στην αμμο και σε καποια μεροι απο τα ξυλα που ειχα μεσα εριξα οξυζενε και την αλλη μερα δεν υπηρχε τπτ ακομη μεχρι και σημερα ειναι καθαρο απλα δεν ειμαι σιγουρος αν λειτουργησε επειδη ηταν ακομα στην αρχη της εμφανισεις της και οχι σε προχωρημενο σταδιο που ειναι στο δικο σου ενυδρειο παντως δεν χανεις τπτ να δοκιμασεις ειναι και ακινδυνο δες εδω το εχει καπου μεσα απλα δεν θυμαμαι καλα μονο σε ενα ειδος βιοτοπικου ενυδρειο μπορει να μην ειναι ακινδυνο
|
||||
|
||||
![]()
Για να ειμαι ειλικρινής θα το παλέψω ακομα πριν ρίξω καποιο φάρμακο, αν και νομίζω ότι άρχισε να υποχωρεί.
Ευχαριστώ για τις απάντησης σας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
To ενυδρείο φάντασμα…… | dialpistis | Ζωοτόκα | 9 | 15-08-06 12:47 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |