|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωριζει κανεις τι ακριβως φυτο ειναι η Δρακαινα? ...το ειδα σε ενα πατ σοπ σημερα και με ενθουσιασε παραπολυ!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κάνει για ενυδρείο και κακώς το πουλάνε τα πετ σοπ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα φιλαρακο μου! Καλη Ανασταση να εχεις!
Βλεπω και εγω οτι βιαζεσαι λιγακι!! Πριν αγορασεις κατι καλο ειναι να ρωτησεις πριν (η τουλαχιστον να το ψαξεις) οχι μονο για τα χρηματα που δινεις αλλα για να δεις αν καλυπτει τις αναγκες που τωρα η μελλοντικα θα θελεις! Μη δινεις αδικα τα χρηματα σου! Παρε ευκολα φυτακια που δεν χρειαζονται ουτε CO2 ουτε πολλα πολλα λιπασματα. Τα "απαιτητηκα" φυτα θελουν φροντιδα και αν φυγεις για φανταρος τοτε .... θα γυρισεις (με αδεια) και θα ειναι .... χαλια! Για τη "δρακαινα" δεν γνωριζω κανε καποια αναζητηση στο google η στο gab αν υπαρχουν πληροφοριες!! Να εχεις υπομονη και να μη βιαζεσαι. Το καταλαβαινω οτι πιεζεσαι απο το χρονο πριν φυγεις για τα στρατα αλλα οταν απολυθεις θα εχεις ολο το χρονο να ασχοληθεις και αν εχεις την ορεξη που εχεις τωρα θα κανεις θαυματα! Υπομονη λοιπων ειναι το Νο 1 στο να κρατησεις ενα ενυδρειο! Ειδηκα ενα φυτεμενο που θελεις! Slow moves .... slow moves
|
||||
|
||||
![]()
Οκ Γιωργο καταλαβα τι μου λες
![]() (ανουμπιες) οσο καιρο θα λειπω ..εκει στο πετ σοπ απλα μου ειπε που τον ρωτησα να μην πλεξω τα φυτα πουα απαιτουν μεγαλη φωτοπεριοδο πχ με ανουμπιες που δεν εχουν σχεδον καθολου απαιτησεις ..αυτα : )) |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποιον θα το πεις ακριβως? Το να δεσεις μερικες ανουμπιες σε ενα ξυλακι δεν ειναι και καμμια επιστημη..
Και ανουμπιες με λιπασματα και co2 απλως δεν τα χρειαζονται. Γενικοτερα θες διαβασμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποιον θα το πεις ακριβως? Το να δεσεις μερικες ανουμπιες σε ενα ξυλακι δεν ειναι και καμμια επιστημη..
Και ανουμπιες με λιπασματα και co2 απλως δεν τα χρειαζονται. Δεν Γενικοτερα θες διαβασμα. Νομιζω ετσι δεν γινεται επικοδομητικος διαλογος και φυσικα δεν πρόκειται να εμπλακω σε αντιπαραθεση μαζι σου! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σε προφυλάξουμε από λάθη θέλουμε και να μην αδειάσει εντελώς η
τσέπη σου από άχρηστες αγορές |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|