|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ήδη αυτό το άθρο το έχω διαβάσει. ![]() Έχω έναν γείτονα που επισκευάζει αυτοκίνητα κ.λπ.Λέτε να ξέρει που μπορώ να βρω; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πες το ρε μεγάλε. Την "πνευματική μητέρα" μου τότε τι την έχω; Μόνο για το Πάσχα και τα Χριστούγεννα; ![]() Τελικά, τι διαστάσεις λες να το κάνω; 1 μέτρο ύψος με 60cm πλάτος είναι καλά;Μη μας βγει και... Τεράστιο. Δείτε πως το φαντάζομαι.Εννοείται πως στα 20cm της βάσης θα μπαίνει μέσα το σίδερο και εκεί θα υπάρχει πριονίδι.(πριονίδι;Ωπα....Κόλλησα...Έτσι δε το λένε; ) |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να αγοράσεις πλέγμα έτσι λέγετε από μαγαζιά με χρώματα σιδερικά, κάποια από αυτά φέρνουν διαφόρους τύπους από πολύ μικρές τρύπες σαν δίχτυ έως να περνάει και το χέρι σου μέσα . Αν δε βρεις αυτό που θέλεις σε κάποιο μαγαζί ψάξε μέχρι να βρεις. επειδή έψαχνα για πλέγμα παρατήρησα ότι υπάρχουν αρκετοί τύποι που θα σε καλύψουν.
Ποιο πάνω ρωτάς αν θα βάλεις ξύλινο πάτωμα, μπορείς να βάλεις απλά η θα πρέπει να βάλεις από πάνω μετά κολλά πλακιδίων και πλακάκια η μια λαμαρίνα έτσι ώστε να μπορείς να την βγάζεις από πλαγιά σαν συρτάρι έτσι είναι και σε πολλά κλουβιά για πουλιά ο τρόπος καθαρίσματος του κλουβιού. ΞΥΛΟ έτσι εκτεθειμένο μπορεί να στο φάει. Για να μπορέσεις να των πηγαίνεις από εδώ και από κει μέσα έξω, να ξέρεις ότι πρέπει να ασχοληθείς μαζί του για να εξοικειωθεί μαζί σου. στο κλουβί το εξωτερικό να σκεφτείς ότι πρέπει να βάλεις λαμαρίνα από πάνω για να μη βρέχετε. σίγουρα καμιά φωλιά να φτιάξεις για να μπορεί να έχει ζεστα έως ένα σημείο. για μέσα στο σπίτι αφού κύριος θα των έχεις για να των βλέπεις για λίγο ένα κλουβί για πουλιά νομίζω ότι είναι αρκετό
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λοιπόν, στο θέμα μας. ![]() Πρώτα απο όλα θα πάω να δω αύριο που μπορώ να βρω πλέγμα. Δεύτερον, με προβλημάτισες με αυτό που είπες. Δε το είχα σκεφτεί καθόλου.Λέω με τη λαμαρίνα. Κατάλαβα τι εννοείς. Έτσι είναι και το κλουβί του καναρινιού που έχω. Προσπαθώ να σκεφτώ πως θα γίνει αυτό. Τέλος πάντων. Θα κάτσω τώρα να τα σκεφτώ αυτά. Πλακάκια... Κάπου θα βρω... Δε μπορεί. Θα έχει ξεμείνει κανένα καρύστου στην αποθήκη απο όταν φτιάχναμε την αυλή(πριν 17 χρόνια ![]() Δες στις συννημένες πως το σκέφτομαι... Πιστεύω να καταλάβαιτε τι εννοώ στις επισυναπτώμενες εικόνες.(συγγνώμη αν σας μπέρδεψα, αλλά έχω μπερδευτεί πολύ) |
|
||||
|
||||
![]()
Θα βαλω κατι εικονες που εφταξα ισως σε βοηθησουν σε αυτο που θες να κανεις.
Σκευτηκα οτι ισως μπορεις με την βοηθεια φυσικα και του Μπαμπα να βαλεις τις 2 πλευρες τζαμι για να το χαζευεις καλητερα. Απλα αν το κανεις ετσι πρεπει να προσεχεις να μη το χτυπαει ο ηλιος γιατι θα το κανει σαουνα.
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία σχέδια.Απλά δε σκέφτηκα για γυαλί γιατί όπως είπες θα γίνεται φούρνος το καημένο(φαντάσου το καλοκαίρι) και δεύτερον θα μειωθεί ο χώρος για σκαρφάλωμα, άρα και για ψυχαγωγία.
Αλήθεια...Τόσο λίγο πριονίδι θα μπει;Επειδή πόση ποσότητα θα υπάρχει αν είναι τόσο μικρή η λαμαρίνα;(εννοώ σε πάχος)Περίμενα κάτι με βάθος.Ή όχι; Μήπως τυχαίνει να έχεις msn; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορεις να την κανεις ετσι σαν ριχο συρταρι και να μη χωραει να βγει ο σκιουρος αλλα να περνει και πριονιδη νομιω καπου στα 1 με 1,5 cm ειναι καλα. Οχι δεν εχω msn
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα πάω αύριο στο ξυλουργό να δω! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούριο σπίτι | chemical mac | Bettas | 7 | 28-08-08 15:12 |
Το σπίτι των άπιστων. | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 34 | 11-09-07 11:35 |
Ετοιμάζω το σπίτι του | ΠΑΝΟΣ | Bettas | 14 | 17-02-07 01:37 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |