|
|
||||
|
||||
![]()
τπτ μωρε σκευτομουν μολις γυριζα απο τα στρατα θα επερνα αναλογα με τα οικονομικα μου ενα αρκετα μεγαλο ενυδρειο ..400 + και θεω να μεγαλωσω καποια φυτα απο τωρα ολα αυτα στο χρονο τους θα δουμε
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Ναρωτσηω ξερει κανεις να μου πει αν οι μπουκαλες του C02 για τα φυτουλια ειναι καθολου επικυνδινες? ειτε για διαροη ειτε εκριξη κλπ? ..τεσπα αν πχ με τα απο καποιο λαθος θα εχω προβλημα γιατι θα τις εχω μεσα σε δωματιο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 16-04-09 στις 04:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η βιασυνη δεν ειναι ποτε καλος συμβουλος στα ενυδρεια.
Απο που παραγγειλες μπουκαλα? Τι ακριβως παραγγειλες? Για δωσε λεπτομερειες.... Και ποτε πας στρατο ειπαμε? |
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι μια μπουκαλα αλουμινιου με μανομετρα κλπ ..τωρα εχει σταλει Αθηνα για να γεμισει την πληρωσα καπου στα 180 ευρω μαζι με το μανομετρο ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλουμινιου μπουκαλα δεν εχω ξανακουσει. Τι μανομετρα? Για τί χρήση?
|
|
||||
|
||||
![]()
η εταιρια ειναι wave περισσοτερες λεποτιμερειες δεν ξερω
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν παραλαβεις μας λες τοτε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωριζει κανεις τι ακριβως φυτο ειναι η Δρακαινα? ...το ειδα σε ενα πατ σοπ σημερα και με ενθουσιασε παραπολυ!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|