|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα από μια έρευνα αγορας πήρα διάφορες τιμές και κατεληξα ως την πιο συμφερουσαν στο εν λόγω ενυδρειο της Elite 250 λιτρα στα 350 ευρω με την βαση. Οι διαστασεις του είναι 1m (μήκος) x 0,428m (πλάτος) x 0,620m (ύψος). Ποια είναι η άποψη σας?? Βρηκα και το Juwel Rio 240 με βαση μου το δίναν στα 670 ευρω (και μάλιστα από πολύ γνωστό καταστημα της Θεσσαλονικη. Μου φάνηκε υπερβολική η τιμή).
Αυτό που δεν ξέρω είναι το υψος, μου φαίνεται πολύ ψηλό, μιας και θα βάλω τα γκουραμι μεσα. Θα προτιμούσα να είχε μηκος 1,20 μετρα. Εσείς τί λέτε?? Να προβώ στην αγορα ή έχετε υπόψιν σας κάτι καλύτερο από θεσσαλονίκη?? |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι δεν κοιτας καμια αγγελια εδω μεσα αν δινει καποιος κανενα καλο και στις διαστασεις που θες.
Πιστεύω τα παιδια εδω ειναι αξιόπιστα και δεν θα χεις πρόβλημα. Εκτως και αν διαθέτεις χρημα και θες καινουριο |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά σήμερα παρηγειλλα το μοντέλο της Elite 1200. Χαρακτηριστικά:
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 320 λίτρα ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 1208mm x 428mm x 640mm μαζί με το έπιπλο του. Πήρα και εξωτερικό φίλτρο και θερμαντήρα. Το περιμένω την Πέμπτη ![]() ![]() Οπότε μετα το Πάσχα θα κάτσω με την ησυχια μου να ασχοληθώ με την επιλογή υλικών, φυτών, σχεδιασμού του ενυδρειου κτλ ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |
Μπόλι για 70 λιτρο | DIMITRIS72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 09-02-09 16:01 |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |