|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα φίλε μου, γιατι δεν εκανες τον κοπο να ρωτησεις ή να διαβάσεις για τα παγκασιους πριν πας και τα αγορασεις; Δηλαδη αν ηθελες να παρεις αυτοκινητο πρωτα θα το αγοραζες και μετα θα εψαχνες να βρεις αν σου κανει;
![]() Αυτα σου τα λεω φιλικα και με καθε καλη διαθεση, αλλα πρεπει να ειμαστε υπευθηνοι για τα ζωντανα που διατηρουμε. Ειτε ειναι ψαρια, σκυλακια, γατακια ειτε οτιδηποτε αλλο. Θα γλυτωνες και ολη αυτη την ταλαιπορια, και εσυ και τα ψαρια σου... Μολις ειδα οτι εχεις και τεσσερα χρονια εμπειριας ![]() ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ σωστα τα λες αλλα τι να κανω.ειχα διαβασει για αυτα και ελεγαν οτι σκετικα μεγαλονουν γρηγορα,ε, ενταξει τα ιδα στο petshop μια σταλια και τα αγορασα . Μην φανταστεις οτι ειναι τεραστια ειναι 5εκατοστα.Στο petshop μου ειπαν οτι ειναι περιπου 3 μινων.Απλα δεν ξερω τι θα τα κανω στο μελλον
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης τα pangasius δεν είναι και τα ιδανικά ψάρια για φυτεμένα...
Καλύτερα να τα απομακρύνεις πριν στα κάνουν ρημαδιό.. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μίας και το έφερε η κουβέντα έχω ένα pangasius που είναι κοντά στους 40-50 πόντους αν κανείς μπορεί να το συντηρήσει αξιοπρεπώς ας μου πεί. . .
|
|
||||
|
||||
![]()
τα pangasious μπορουν να μπουν μεγαλη λιμνη?
|
|||
|
|||
![]()
Και εχω ενα pangasius οταν τρομαζει χτυπαει απο εδω και απο εκει και κανει σαν τρελο και τρεχει σφερα...
εδω και 4 χρονια το εχω σε ενυδρειο 37λιτρα δεν εχει μεγαλωσει τοσο πολυ οσο λενε γυρω στα 6-8 εκατοστα να ειναι... Προσφατα ειχε παθει ich και τελικα καταφερα να καταπολεμησω την αρρωστια αυτη... και κατι αλλο απο τοτε που εβαλα φυτα κολυμπαει πιο κοντα σε αυτα ομως δεν τα καταστρεφει!!! και το καλο ειναι οτι ζει ειρηνικα με τα αλλα ψαρια και τολμο να πω οτι ειναι πολυ ανθεκτικο ψαρι... δες και εδω στο ποστ μου εχω επισυναψει φωτογραφιες η τεταρτη δειχνει το pangasius... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=31804 στην αρχη μολις το αγορασα ηταν λιγο '' ντροπαλο '' κολλημπουσε αλλα τροφη δεν ετρωγε οταν ημουν προστα. Μολις κρυβομουνα ετρωγε αμεσως... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλικά ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου παναγιωτη265
...σε λιγο καιρο μεχρι το καλοκαιρι θα εχω φτιαξει λιμνη οπου θα τοποθετησω τα δικα μου παγκασιους..αν ενδοιαφερεσε μπορω να βαλω παρω και τα δικα σου αν θελεις...η λιμνη απο διαστσεις οπως το σχεδιαζω θα ειναι 4χ5χ1,70.... |
|
||||
|
||||
![]()
και τον χειμωνα τι θα κανεις με τις χαμηλες θερμοκρασιες?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius με Αστακο???? | Zikas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 27-02-09 10:01 |
Pangasius | fontas | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 31-05-08 10:07 |
Pangasius hypophthalmus | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 12-08-07 16:43 |
Pangasius, αβγομένο? | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-05-07 06:15 |
Pangasius | epistimon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 30-06-06 10:45 |