|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είχε καμιά φωτογραφία από βιοτοπικά στημένα ενυδρεία ?
|
|
||||
|
||||
![]()
ειχε ειχε, αλλα δικια σου δεν ειδαμε!!!
![]() το σεμιναριο ειναι καταπληκτικο, και ειμαι πολυ χαρουμενος που ηρθε τοσος κοσμος και το παρακολουθησε!!! ελπιζω στη θεσσαλονικη να εχουμε το διπλασιο κοσμο, γιατι πραγματικα οποιος δεν ερθει θα χασει! Το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακοτατο, με μουσικη που σε ταξιδευει και αφηγηση που δε σε αφηνει να βαρεθεις, εντυπωσιαστηκα απο το πασαρισμα που γινεται απο ειδος σε ειδος. φωτογραφιες και βιντεο απο μενα λιγο αργοτερα αν προλαβω οταν γυρισουμε θεσσαλονικη ενδιαμεσα απο την αφιξη και την εναρξη του σεμιναριου θα ανεβασω 2 βιντεακια να δειτε ζωντανα το κοσμο. Σας περιμενουμε ολους στη Θεσσαλονικη !!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι κάποιος έχει λειώσει από το πολύ ποδήλατο.
Ο μισός έμεινε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μεγαλο μπραβο στους διοργανωτες!!Βλεπω οτι περασατε καλα!!!
![]() Παντα τετοια!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ήταν τέλεια!! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ήταν πραγματικά υπέροχα!!!
Πάρα πολύ καλή δουλειά και πολύ όμορφη παρουσίαση!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο σε όλους και ευχές για ακόμα καλύτερα στο μέλλον!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
... τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου για τα όμορφα και ενδιαφέροντα που μας παρουσιάσατε! Μπορεί να κατάφερα να παρακολουθήσω μόνο το πρώτο μέρος (λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων...) αλλά έφυγα πλήρης και "εμπνευσμένος" για επόμενα εγχειρήματα. Κι άλλα τέτοια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά συγχαρητήρια και διαδικτυακά στους διοργανωτές του σεμιναρίου! Ήταν μια παρα πολύ προσεγμένη δουλεία που ήθελε μπόλικο μεράκι για να ετοιμαστεί. Ήταν μια εμπειρία που θα καθήλωνε κάθε ενυδρειόφιλο.
Κρίμα που δεν ήρθε περισσότερος κόσμος στην Θεσσαλονίκη για να το παρακολουθήσει... Και πάλι συγχαρητήρια ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως ρίχνω απίστευτα μεγάλο KH? | Synthercat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 29-01-11 13:16 |
μπραβο Αλεξανδρε | kanarini | Γαρίδες | 5 | 25-11-08 18:16 |