|
|
|||
|
|||
![]()
Μυστηριο η φυση γενικοτερα
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι ανεμώνες θέλουν κανα εξάμηνο μέχρι να παραδώσουν τα όπλα.
Επίσης το "πάει μια χαρά" πως το κρίνει άραγε κάποιος; Υπάρχουν τίποτε ακροπόρες που έχουν τρελλή ανάπτυξη; Δυστηχώς δεν γίνεται reef με το να πετάξεις δυο κλόουν και μια ανεμώνη σε μια λεκάνη νερό. Σίγουρα ένας έμπειρος ακουαρίστας μπορεί να κάνει ίσως "εκπτώσεις" στον εξοπλισμό του, αλλά μόνο στην περίπτωση που ξέρει πολύ καλά τι κάνει, και σίγουρα όχι σε είδη "πρώτης ανάγκης" όπως είναι το φως και η κυκλοφορητές. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το δικο μου ενυδρειο 1.20χ45χ58 εχει 2 χ30W Τ8 λαμπες. μπορω να εχω ανεμονη με αυτον τον φωτισμο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι ανεμώνες θέλουν φωτισμό!Δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις με αυτόν που έχεις!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αν οι υπόλοιπες συνθήκες είναι εντάξει, αν το ενυδρείο είναι πολύ καλά στρωμένο (πάνω από 6 μηνών), αν δεν έχει μεγάλη ιχθυοφόρτιση και αν είσαι διατεθειμένος να την ταίζεις πολύ συχνά, ναι μπορείς να βάλεις ισως κάποιο έιδος εύκολης ανεμώνης. Μην ξεχνάς όμως πως οι ανεμώνες είναι και φωτοσυνθετικές. Γι αυτή την δουλειά το φως που έχεις απλά δεν επαρκεί.
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω δεν εχω προβλημα να αλλαξω τις λαμπες μου με Τ5, ομως γινεται? η δεν ειναι συμβατες και θα θελουν αλλη τροφοδοσια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Θέλουν άλλα balasts και άλλα ακροφύσια. Αν κάνεις μια αναζήτηση στο forum θα βρεις πολλές λύσεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
ενταξει θα κανω, αλλα ειναι κατι ευκολο που μπορει να γινει ας πουμε απο εμενα που δεν ξερω απο αυτα η οχι? ντο κοστος για τα balasts και τα ακροφύσια ειναι μεγαλο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λαμπες σε ενυδρειο | parashos_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 05-01-08 12:41 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
ΛΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | DOGO | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-07 21:45 |
επιλογη σκιμερ | kazanasb | Φίλτρανση | 4 | 20-03-06 18:13 |
Επιτελους Διακοπές.... Οι ανεμονες μου το ξέρουν όμως;;;;; | ahar | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 14-07-03 10:13 |