|
|
|||
|
|||
![]()
... μάλλον ζητάω κάτι εξεζητημένο... ? είχα φανταστεί ότι ολο και κάποιος θα εχει σχεδιασει φιλτράκια και για τόσο λίγα φίλτρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Yπάρχουν από ΗΑGEN,AQUA EL,AQUARIUM SYSTEMS και κινέζικα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λέτε να βρω κάτι στο Quiko? (Θεσσαλονίκη)? γιατί στο κέντρο όπου έψαξα δεν ειχαν κάτι τέτοιο. Ζητάω κάτι συγκεκριμένο η απλα μικρό φίλτρο? Σόρρυ για τις πολλές ερωτησεις απλα δε θέλω να κάνω κατι λάθος. Κι οσον αφορα το στρώσιμο?Δε θελω να το στρωσω στο μικρό ενυδρειακι που εχω το μονομαχο. τι εναλλακτικες υπάρχουν?
Πάντως ευχαριστώ για τις απαντήσεις |
|
||||
|
||||
![]()
Θα βρεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Οσον αφορά το στρώσιμο του φίλτρου τι με συμβουλεύετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα βρεις στην Λαμπρινη στην Ιασωνιδου.Τηλ. 2310230803.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για όσα διαφωτιστικα ηδη μου είπατε.
Θα πάω από Δευτέρα οπωσδήποτε και θα σας ενημέρωσω τι αγόρασα τελικα. Οσον αφορά το στρώσιμο του φίλτρου, επειδή δε θέλω να το βάλω αμέσως στο ενυδρειάκι με το μονομάχο, λέτε να το προσπαθήσω με αμμωνία σε μια άδεια γυάλα που έχω? Θα μπορώ να το μεταφέρω μετά στο ενυδρειάκι εύκολα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
HELP!! Πρόβλημα με φιλτράκι... | nashty11 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 24-12-08 17:26 |
Το DIY φιλτράκι μου | treno | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 06-11-06 00:01 |
Φίλτρο, φιλτράκι .... και νευρα ! | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 23-09-05 09:33 |