|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
To phosguard κάνει κάποια δουλειά δεν συμφέρει όμως, οι συχνότερες αλλαγές θα λύσουν το πρόβλημά σου για τα ΡΟΡ4 και ο περιορισμός τροφής! κοινώς μήπως παραταϊζεις ?
|
|||
|
|||
![]()
Το να κάνουμε συχνότερες αλαγές από 100 lit/week νομίζω είναι υπερβολή.Μη ξεχνάμε ότι στην Α/Ο 100lit σημαίνει και 400 lit νερό για πέταμα(το σκληρό) και το νερό δεν περισσεύει.Οσο για το τά'ι'σμα ίσως να είναι παραπάνω απ'το κανονικό(όπως όλοι μας νομίζω),αλλά το NO3 είναι χαμηλά.Θα το ελατώσω.Τώρα για το seachem phosguard δεν παύει να είναι χημικό και ίσως να κάνει καλό (τοποθετήται μέσα στο φίλτρο),ίσως να κάνει ζημιά αν εξουδετερώσει όλα τα φωσφορικά.(Δεν ξέρω κατά πόσο χρειάζονται αυτά).Αν κάποιος φίλος το έχει χρησιμοποιήσει ας μας ενημερωσει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι έχω, άλγη; | cobalt | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-11-08 11:57 |
άλγη | KOKOBAS | Malawi | 2 | 05-06-08 22:39 |
άλγη bba | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 31 | 17-05-08 07:13 |
άλγη? | ALKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 18-06-07 18:29 |
ICK που επιμένει... | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 17-11-05 23:51 |