|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια....παρατηρησα κατι λακουβες σκαμενες κατω απο ενα βραχο...λετε να ετοιμαζονται για γεννα...????
|
||||
|
||||
![]()
Θα φανεί μην είσαι τόσο βιαστικός.
|
||||
|
||||
![]()
Στα πιο πανω ποστ σας ειπα οτι το αρσενικο κυνηγουσε τη θυληκια....τωρα σταματησε να την κυνηγαει εδω και πολυ καιρο....τι αλλαξε..??εγιναν ζευγαρι..? οποιος ξερει ασ πει γιατι αρχαριος ειμαι κι εγω.....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον εισαι σε καλο δρομο.δεν πρεπει να βιαζεσε ομως,οταν ειναι ετοιμα θα φανει απο την συμπεριφορα τους(πχ ο αρσενικος θα κανει αποτομες κινησεις πανω στη θυληκια.δεν ξερω αν ποτε ειδες ερωτικο παιχνιδι γκαπυ,κατι τετοιο.)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
convict chichlid |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
cryptoheros nigrofasciatus και...?? | apolonistis | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 16-02-09 20:50 |
κιχλιδεσ cryptoheros nigrofasciatus | popay72 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 6 | 14-02-08 09:21 |
Cryptoheros nigrofasciatus . | chris129 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 15 | 27-11-07 23:26 |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ:Cryptoheros nigrofasciatus | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 02-10-07 17:41 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ :Cryptoheros nigrofasciatus | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 3 | 09-08-07 11:49 |