|
|
||||
|
||||
![]()
Σχετικά λίγο....όπως την βλέπω πολύ σύντομα θα έχεις μωρά.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ok..thanks
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
η θυληκια εχει διπλωσει καπως την ουρα της και παραμενει ακινητη.....λετε να γεννησει τωρα..?/
|
|||
|
|||
![]()
Αν τα μεταφέρεις σε μικρό ενυδρείο χωρίς κρυψώνες τότε μπορεί να φάει ακόμα και τα ίδια της τα παιδιά!
Αυτό είχα πάθει εγώ! Οπότε με το που θα γεννήσει τη βγάζεις και αφήνεις μόνα τους τα μικρά να μεγαλώσουν ήσυχα!.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μηπως δεν προλαβω και πρεπει να βγαζω τα μικρα ενα-ενα....! ε..?? ------------------------- και κατι αλλο........οταν ειναι ετοιμογενη ειναι μαυρη απο πισω η πολυ φουσκωμενη...???γιατι οι 2 ειναι πολυ μαυρες πισω αλλα η μια πολυ φουσκωμενη αλλα οχι μαυρη πολυ,,,ελαχιστα...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
i love my fish..! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apolonistis : 01-04-09 στις 17:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν όταν είναι έτοιμες να γεννήσουν η κοιλίτσες είναι πολύ φουσκομένες(σαν μπαλόνι) και "τετραγωνίζουν" στο πίσω μέρος.Αν τις δείς απο κοντά στο μέρος που μαυρίζουν βλέπεις και τα ματάκια των μικρών που έχουν βγεί απο τα αβγά μέσα στην κοιλίτσα της μαμάς.
![]() Καλές γέννες! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Guppy | john922 | Ζωοτόκα | 2 | 04-03-09 15:12 |
sos γεννα guppy..... | gohn1990 | Ζωοτόκα | 12 | 29-03-08 02:28 |
Γεννα guppy | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 10 | 11-02-08 16:41 |
guppy γεννα | jimfytakis | Ζωοτόκα | 2 | 20-05-07 21:54 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |