|
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω φίλε να κανεις καλές επιλογες αυτ'η τη φορα!Ειμαι βεβαιος πως εδω στο φορουμ ολοι θα σε βοηθησουνε για να κανεις ενα ομορφο ενυδρειο με χαρουμενα και υγιη ψαρακια!!Εχουν αναφερθει επανηλλειμενα το στρωσημο με αμμωνία και με μπολι ,μεθοδοι που δεν τυρρανανε κακομοιρα ψαρακια..δεν ειναι σωστο να τυρραναμε ψαρια για να στρωνουμε ενυδρεια..οπως εκανε ο φιλος με τα σιλβερ..αλήθεια μετα τι θα τα κανει?αν επιζησουνε?
|
||||
|
||||
![]()
φιλε sloth καλως ηρθες και σε παρακαλω γραφε ελληνικα...
τα γκαπυ ειναι πολυ ομορφα ψαρια και αναπαραγονται ευκολα....απλα θα πρεπει να ψαχνεις μετα καπου να τα δωσεις οταν πληθαινουν.... η αναλογια που σου ειπαν 1 αρσ/3 θηλ ειναι πολυ καλη... στα υπομνηματα των αρχαριων θα βρεις το στρωσιμο χωρις ψαρια που ομως απαιτει υγρα τεστ για να ξερεις τι συμβαινει στο ενυδρειο σου....αγορασε τα γιατι ουτως η αλλως θα σου χρειαστουν και στην πορεια... με διαβασμα και υπομονη θα τα πας περιφημα... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιλαμε για αυτα τα ψαρια?
http://www.aquaticcommunity.com/fish/silvertiptetra.php Μαγικο ζουμι με το οποιο το νερο ειναι ετοιμο σε 24 ωρες ΔΕΝ υπαρχει (ως προιον) οσο για για τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ στο pet ο κανονας λεει οτι ειναι τουλαχιστον για πολλες κλωτσιες... Οσο για το στρωσιμο με ψαρια, ναι μεν γινεται, δεν ειναι ομως και οτι καλυτερο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οσο για τους επαγγελματιες πολυ θα ηθελα να δω καπου αυτον τον κανονα που αναφερεις.Link παίζει? ![]() PS: όταν λες ότι μαγικό ζουμί δεν υπάρχει ως προιόν τι ακριβώς εννοείς? Δλδ ως τι άλλο θα μπορούσε να υπάρξει? PS2: Μην παρεξηγηθώ.Δεν είμαι επαγγελματίας και ουτε το παίζω ένας.Απλός ερασιτέχνης που του αρέσει ως χόμπι. |
|
||||
|
||||
![]()
Το μονο μαγικο ζουμι που υπαρχει λεγεται "μπολι" και διδεται δωρεαν απο αλλους χομπιστες.
Για τα προιοντα που λες, το θεμα εχει εξαντληθει πολλακις στο παρελθον και γιαυτο και χαρακτηριζεται ειρωνικα ως "μαγικο". Για τους επαγγελματιες θα σε παραπεμψω στα απειρα ποστ των αρχαριων που αποτυπωνουν τις καταπληκτικες συμβουλες τους. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πριν στρωσω το ενυδρειο μου,επισκεφτηκα παρα πολλα pet τα οποια μου συνεστησαν το συγκεκριμενο προιον. Προφανως η μεθοδος σου για στρωσιμο,οταν ησουν κι εσυ αρχαριος,ηταν δωσμενη απο pet city. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν οντως εχεις διαβασει τα απαραιτητα τοτε τι συζηταμε?
Το θεμα στρωσιματος ενυδρειου ειναι επιπεδου αδιαβαστου αρχαριου. Το κουμπι αναζητησης θα σου προσφερει παρα πολλα θεματα προς αναγνωση. Το οτι στο συνεστησαν πολλα petshop δεν λεει απολυτως τιποτε. Διακρινω μια ειρωνεια η μου φαινεται? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πανε οι ρυθμησεις του ph controller. | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-12-08 13:38 |
τελικα παμε για malawi | aaaooll | Malawi | 10 | 17-05-08 17:02 |
Νεκρος μονομαχος, παμε προσεκτικα. | HoG | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-12-07 13:25 |
Παμε για δισκους! | Mike954 | Δίσκοι | 9 | 17-11-06 11:18 |
Παμε για το τεταρτο ! | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 24 | 16-03-06 23:49 |