|
Ενυδρεία Υφάλμυρου νερού Παρουσιάσεις ενυδρείων υφάλμυρου νερού, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο 1 μηνα ας κανω μια πιο σωστη παρουσιαση στο 24αρι που εξελισσεται σιγα σιγα σε υφαλμυρο μποστανακι.
ΡΗ 8 DH- KH- Αλατοτητα 1003 Θερμοκρασια: 26 Φυτα: Samolus valerandi, anubia coffeafolia, Ceratopteris thalictroides, Hygrophila siamensis, java moss, java fern,Echinodorus tenellus, Cryptocoryne beckettii. Ζωντανα: 4 bumble bee goby, 3 endlers, 4 red cherry. Σαλιγκαρια:1 zebra nerite,lymnea stagnalis. physa fontinalis, melanoides tuberculata ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γινεται ολο και ομορφοτερο....
![]() ενημερωνε μας για τα ειδη φυτων που πανε καλα σε χαμηλες αλατοτητες... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αηδια!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειακι !!!!!!!!!!!!!!!!
αν μας πεις και σε μια εκβολη ψαρευες θα ησουν και ο πρωτος.....χεχεχεχ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ασυγκράτητος εισαι Αλέξανδρε !!!
Κάνεις καταπληκτική δουλεια!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο Αλέξανδρε κι απο κοντά φαίνεται ακόμα πιο ωραίο! Το χάζευα για αρκετή ώρα....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά ! Μου αρεσει που ειναι ιδιαίτερο οπτικά και με ασυνηθιστα ψαρακια.
@george1981 τα Endlers ειναι φοβερά και τα σπανε σαν ψαρακια ! Σε ευχαριστω ! |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά είναι ένα πολύ όμορφο ενυδρειάκι. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από εσένα
![]() Ωστόσο κατά την άποψη μου είναι πάρα πολύ μικρό για επτά ψαράκια. Βέβαια δεν ξέρω και πολλά για τα bumble bee goby αλλά όσο μικρά και να είναι όσο και κακοί κολυμβητές να είναι, νομίζω πως και μόνα τους να ήταν θα ήθελαν περισσότερο χώρο. Έσυ όμως ξέρω πόσο ενημερωμένος είσαι και πόσο αγαπάς τα ψαράκια σου θα ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες τους!
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Theodor ευχαριστω !
Σιγουρα ειμαι οριακα απο χωρο για τα ψαρια που εχει. Τα goby οντως δεν θελουν πολλα λιτρα για κολυμπι και τα endlers ειναι πολυ μικροσωμα (μιλαμε για ψαρακια 2εκ το πολυ) αλλα θελει συχνες μικρες αλλαγες νερου και πολλη προσοχη ωστε να παραμενει το νερο παντοτε καθαρο. Αν δω οτι μεγαλωνουν κιαλλο και στριμωχνωνται παιρνω τζαμια & σιλικονη και τους φτιαχνω κατι μεγαλυτερο.Σιγα το πραγμα.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καποιος απο υφαλμυρο??? | mixalis24 | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 11 | 31-01-09 15:25 |
Υφαλμυρο | Avaya | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 10 | 22-05-08 12:39 |
Υφαλμυρο | jimfytakis | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 0 | 08-04-07 13:05 |
Υφαλμυρο setup | Pritanis | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 5 | 21-08-05 01:21 |