|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας και καλώς σας βρήκα
![]() Λοιπό όπως είπα και παραπάνω το ενυδρείο είναι στρωμένο εδώ και 40 ήμερες, είναι 60 λίτρα. Τις πρώτες μέρες είχα βάλει τα 2 Πλάτι , μετά απο 1 εβδομάδα μπήκαν οι 2 Ξιφοφόροι , Γατόψαρο και Πλέκο. Την 4η εβδομάδα έβαλα τα 2 Γκάπι και πριν απο μια εβδομάδα έβαλα και ενα Μολλυ. 2 Γκαπι 1Α,1Θ 2 Πλατι 2Θ (Στο Πετσοπ μου τα είχαν δώσει για ζευγάρι) 2 Ξιφοφορους 1Α,1Θ 1 Γατόψαρο (Ισως Αλπινο) 1 Πλακοστομο 1 Μολλυ Δεν έχω αληθινά φυτά, έχει χαλικάκι και διάφορα διακοσμητικά. Εσωτερικό φίλτρο , θερμοστάτη 100w, λάμπα 15w Λοιπον μερικές φωτογραφίες. Ο Πλέκο και το Γατόψαρο που δεν ξέρω πιο ακριβος ειδος είναι το καθένα. Εάν τα βγάλω, τί θα βάλω στην θέση τους?(να κάνει την δουλειά του) Η Γκαπίνα που ειναι εγκυος(Ετσι ειπαν στο ΠετΣοπ) Το Πλατι που ήταν πρισμενο 30 ημέρες μέχρι που έβαλα αλάτι. Σχετικά με τα τεστ, απο το ΠετΣοπ όταν τους ζητησα τα τεστ μου είπαν: <<Μην μπλεξεις με αυτά!!!Δεν θα βγάλεις άκρη>>. Και έτσι δεν δούλεψα με τεστ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δωρο Αστακός... | aaaooll | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 14 | 02-02-09 21:53 |
αστακός γλυκού νερού | avgi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-05-07 00:39 |
Ο αστακός γέννησε | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 12-03-07 22:07 |
Αστακός | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 19-01-07 15:20 |
Σκουλικι σε γκαπι και πλατι? sos. | bluefish | Ζωοτόκα | 5 | 17-01-06 16:11 |