|
|
||||
|
||||
![]()
Ανέβασε φωτό
![]() ![]() Σου εύχομαι να πάρεις σύντομα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω βρει ήδη ένα κούκλο 11-13 εκατοστά εδώ στη Κύπρο και μάλλον αύριο θα βγάλω φωτογραφίες πριν μπει στο ενυδρείο. Γιατί όταν μπει άντε να βρεις ευκαιρία να σου ποζάρει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως είναι αρκετά εμφανείς και τα πρώτα λεπτά/ώρες σε νέο ενυδρείο οπότε μπορεί να τον βγάλεις και μέσα στο ενυδρείο σου μετά
![]() Τυχεράκια!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
L114.Oτι πρεπει.Αλλα μεχρι 28c.Φοβερα ψαρια.ΔΕΝ ακουμπουν Δισκο. Πρεπει να εχεις ξυλα.Τα τρωνε!!Για την υγεια τους!!!!
ΠΕΤΡΟΣ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο θα τρέχει στους 28 βαθμούς C, αλλά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο ψάρι μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάποια διαστήματα μέχρι 30 βαθμούς, όσο για ξήλα πιστεύω ότι δεν θα του λείψουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού χθες αποφάσισα σήμερα σας παρουσιάζω το καινούριο φιλοξενουμενό μου
![]() Δυστηχώς δεν μου έδωσε αρκετό χρόνο εφόσον μπήκε στο ενυδρείο και μόνο αυτή μπόρεσα να βγάλω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δίσκοι σε Juwel Trigon 350 ή Rio 400 | kornek | Δίσκοι | 26 | 11-03-09 16:07 |
Ενυδρείο μεγαλύτερο της βάσης | amorealex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 04-03-09 11:35 |
Juwel Trigon 190 | gsa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-02-08 20:35 |
Λάμπες - Trigon 190 (Malawi) | Apostolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 05-01-07 21:28 |
Γατόψαρο ανακηρύσσεται το μεγαλύτερο ψάρι του γλυκού νερού | dantouan | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 25-07-05 08:20 |