|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα νεο?Βγηκαν αλλα μικρα?
|
|||
|
|||
![]()
Εχω 5 το συνολο αυτη τη στιγμη αλλα ειναι πολυ δυσκολα στη διατροφη τους.
Τρωνε μονο ινφουσορια προς το παρον και απλως συντηρουνται. Αν περασει η 1η εβδομαδα και επιβιωσουν μετα δεν θα υπαρχει προβλημα. Εβαλα αρτέμια να γινεται πριν λιγο. Βγηκε μονο ενα διαφορετικο απο τα υπολοιπα και μαλλον ηταν I.werneri αλλα χαθηκε μεσα σε 24 ωρες. Αυτα που εμειναν ειναι Pseudomugil furcata. |
|
|||
|
|||
![]()
Επειτα απο 9 μερες κολυμπανε ηδη 8 ψαρακια μεσα στο ενυδρειακι.
![]() Γονο Iriaterina werneri βρισκω σχεδον καθε μερα και απο 1 μικρο στην επιφανεια του μεγαλου ενυδρειου να κολυμπα κοντα στην καλυψη των pistia, limnobium και της riccia που επιτηδες την εχω αφησει να δημιουργησει ενα νησι στην επιφανεια. Τα περισσοτερα ψοφανε μεσα σε 2-3 μερες αφου ειναι ανικανα να φανε οτιδηποτε μεγαλυτερο απο infusoria. Θα ειχα αποτελεσμα με πρασινο νερο αλλα οι χαμηλες θερμοκρασιες το βραδυ δεν βοηθανε την αναπτυξη φυτοπλανκτον στα κουβαδακια στο μπαλκονι. ![]() Ωστοσο μεχρι στιγμης εχω καταφερει να συντηρησω 2 απο αυτα τα υπεροχα ψαρακια που φαινεται οτι θα επιβιωσουν τελικα. Τα Pseudomougil τρωνε αρτεμια απο την 2 μερα οποτε δεν εχουν κανενα προβλημα ! Και μερικες φωτο με την βοηθεια μεγενθυντικου φακου ! ![]() ![]() Πανω αριστερα ειναι το Ι.werneri,το οποιο ξεχωριζει απο το πιο κοκκινωπο χρωματισμο και τα χρυσαφι ματακια. Τα Pseudomugil εχουν γαλαζια ματια απο την 1η μερα. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Raven: Θα ειχα αποτελεσμα με πρασινο νερο αλλα οι χαμηλες θερμοκρασιες το βραδυ δεν βοηθανε την αναπτυξη φυτοπλανκτον στα κουβαδακια στο μπαλκονι.
![]() Δεν ξερώ τι εννοείς κουβαδάκια , αλλά θέλει γυάλινα βάζα όσο ποιο μεγάλα τόσο καλυτέρα. Δεν έχεις τόσο πρόβλημα με την νύχτα μεγάλωσε αρκετά η ημέρα, να φροντίσεις να τα βλέπει ο ήλιος όσο μπορείς περισσότερο σε 2 μέρες θα έχεις αποτελέσματα. Όσο ποιο ακάθαρτο νερό τόσο το καλύτερο για πρασίνισμα. Καλή επιτυχία με της γέννες σου
|
||||
|
||||
![]()
και οσο πιο σκληρο απο οτι εχω δει εγω και ισως και η μαγια να βοηθαει
|
|
|||
|
|||
![]()
Νερο απο αλλαγη ενυδρειου με... κακακια μεσα αν ειναι δυνατον, και λιγη τριμμενη τροφη - η εκθεση στον ηλιο δεν ειναι απαραιτητη.
Λιγο τυχη ειναι - πολλες φορες δεν καθεται και μπορει να πιασει το δοχειο οτι αλγη θες και το νερο να ειναι κρυσταλλο. Αμα πετυχει ομως μπολιαζεις οσα δοχεια θες κι εχεις υπερ-παραγωγη! |
|
||||
|
||||
![]()
Πλάκα μας κάνεις ρε Αλέξανδρε; Πες μου πόση χρειάζεσαι να σου ταχυδρομήσω
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
αναπαραγωγη, γεννα, iriatherina werneri, pseudomugil furcata |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια τριτη.... | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 23-02-09 19:31 |
Προσπαθεια αναπαραγωγης | gogos | Δίσκοι | 23 | 15-09-08 20:45 |
Η προσπαθεια μου στα χερια σας | chris129 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 11-04-07 10:55 |
προσπαθεια για ενα αξιοπρεπες ενυδρειο | Isidoros | Reef | 34 | 15-12-06 17:40 |