|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τι ενυδρείο ειναι αυτό αλλα η τιμή ειναι τρομερή! Αν έχεις καποιο λινκ δώστο να το δουμε λιγακι! Και θα χρειαστείς σίγουρα επιπλεον φίλτρο(α).
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο ειναι κινεζικη απομιμηση των rio .Στο pet city Κηφησιας μου ειπαν πως η κινεζικη anubia συνεργαζεται με την juwel αν και δεν τους πολυπιστεψα. Παρολα αυτα το ενυδρειο ειναι πιστο αντιγραφο του rio 400 στο πιο μεγαλο και με κοντρες και τ5 φωτισμο. Τα κρυσταλα ειναι 12mm.
|
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρείο έχει διαστάσεις 1.80 *60*60?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακούγετε καλή περίπτωση! Δωσε καμια φώτο αν μπορείς και οπωσδήποτε θελουμε λεπτομέριες, διαστασεις, συνολικά watt φωτισμού κτλ! Ποσα καθαρά λίτρα υπολογίζεις? Σε ρωτάω γιατί εγο στο Elite το 2μετρο εχω με το ζόρι 600 καθαρά ενώ η εταιρεία το δίνει σαν 750αρι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ φθηνο για κρυσταλλο μου ακουγεται.
Ειναι και οι κινεζοι στη μεση. Μπας και δεν ειναι απο γυαλι? Καλοριζικο οπως και να εχει! |
|
|||
|
|||
![]()
είναι σιγουρα από γυαλί.το ενυδρείο είναι copy paste από rio σε μεγαλύτερο.ο φωτισμός είναι 4*80 W χωρίς ανακλαστήρες με λάμπες μάλλον για θαλασσινό(μπλεδιζουν λίγο).
------------------------- Ξεχάστηκα!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ να πω και γω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georgebruno : 21-03-09 στις 12:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ανέβασε καμιά φώτο και πες μας και την τιμή!
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι φοτο θελουμε.......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοστατης προβλημα μεγαλο | tonisgr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 12-03-09 18:15 |
Θερμανση σε μεγαλο ενυδρειο - λυσεις? | PLUTON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 20-09-07 07:05 |
Μεγαλο προβλημα!! | tekenas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 07-08-07 10:04 |
μικρο-μεγαλο φιλτρο,λιγο-πολυ βιολογικο | goldmary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 16-02-05 10:26 |