|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως άνοιξα μερικές ενδιάμεσες τρύπες στη "φλογέρα" και μεγάλωσα λίγο τις ήδη υπάρχουσες. Αν δεν με ικανοποιούσε η ροή και πάλι, είχα σκεφτεί να ανοίξω και μερικές ακόμα από την κάτω πλευρά της "φλογέρας" ώστε να υπάρχει εκτόνωση χωρίς μεγάλη ανατάραξη. Τελικά όμως με κάλυψε η 1η λύση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που μπορεις να κανεις ωστε να μειωσεις την ροη ειναι να κανεις μια πατεντα τυπου lily pipe.
Εγω την εκανα με ενα μπουκαλι της coca cola κομενο ετσι οπως ηθελα εγω. Εγω το εκανα στην εξοδο του εξωτερικου μου φιλτρου αλλα το ιδιο μπορει να γινει και στο εσωτερικο της Juwel. Σου παραθετω φωτογραφιες για να καταλαβεις τι εννοω
|
||||
|
||||
![]()
πρακτικό αυτό με το μπουκάλι κοκα κόλα αλλά είναι λίγο άσχημο εμφανισιακά κατά την γνώμη μου
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τονιζω ξανα ομως οτι προκειται για πατεντα του lily pipe. Ψαξτο στο ιντερνετ και θα βρεις ετοιμα πολυ πιο ομορφα αλλα και ακριβα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόση ανατάραξη νερού; | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 14-11-08 20:39 |
Βελτιστη θεση αυτοσχεδιου spraybar | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-03-07 17:24 |
ανατάραξη του νερού | dimitrisgiannoulakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 06-03-07 16:18 |
ανατάραξη επιφάνειας νερού | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 01-06-04 12:14 |
διοξείδιο και ανατάραξη επιφάνειας νερού | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 31-01-03 17:13 |