|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλεις μια αντλία που να τραβάει το νερό μέσα από την λίμνη και να το στέλνει δύο μέτρα ψηλότερα ;
Και γιατί να μην είναι μέσα στο νερό ; |
|
||||
|
||||
![]()
Oτι έχω δει έως τώρα θα μπουκώσει πολύ γρήγορα από την σαβούρα που βγάζει η λίμνη. Θέλω κάτι που να τραβάει τα σωματίδια αλγες χωρίς να φρακάρει και να τα μεταφέρει ολά αυτα αλλού.
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα προφίλτρο δεν νομίζω ότι γίνεται αλλιώς αυτό που ζητάς.
|
||||
|
||||
![]()
Aν είναι να πας σε αντλίες λυμάτων με κοπτήρες θα πληρώσεις έναν σκασμό λεφτά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καπου νομιζω ειχα δει κατι αντλιες που δεν εμπεναν μεσα στο νερο και εμπενε ενα εξαρτημα μεσα στο νερο σαν προφιτρακι (σαν μικροφωνο παλαιου τυπου) Αλλα δεν θυμαμε που ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό μπορείς να το κάνεις εύκολα με τέτοιες αντλίες http://www.aquaristic.net/shop.php/s...0ade9.96539197
Και βάζεις μπροστά στο λάστιχο και ένα "ποτηράκι" από εξωτερικό φίλτρο!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σκοπός στην αρχή θα είναι μεγάλο προφιλτρου μια και τα φυτά της λίμνης δεν θα έχουν αναπτυχτεί πολύ. Με την πάροδο τον χρονών θα ήθελα να μικραίνει το προφιλτρο έως και άμα γίνετε να καταργηθεί και να έχω μονό κυκλοφορία του νερού με τον κυκλοφορητη βάζω foto
|
||||
|
||||
![]()
Γι' αυτό στο λίνκ που σου έδωσα μετά θα δεις ότι υπάρχουν αντλίες για αυτή τη δουλειά!
Υπολογίζεις τα λίτρα που θέλεις για να επιλέξεις την καταλληλότερη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστώ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://translate.google.com/translat...istory_state0=
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά δες και εδώ http://www.doctoris.gr/pdf/79.pdf ίσως βρείς κάτι οικονομικά πιο προσιτό
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ροή νερού μέσα στο φίλτρο | egohome | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 14-11-08 11:25 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
φίλτρο νερού και μετρησεις αλλαγων | PanosII | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-07-07 15:09 |
βοήθεια για έξοδο νερού | chrisb | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-04-07 14:48 |
Αλλαγές νερού με φίλτρο... | passenger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-09-06 10:04 |