|
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε μια φωτο το σωληναριο για να πουμε με σιγουρια.
Τι γραφει επανω? |
|
||||
|
||||
![]()
Logo Professional silic γραφει πανω, ειμαι σχεδον συγουρος οτι δεν κανει για ενυδρεια, απλα θελω να ξερω αν αυτη η πολυ μικρη ποσοτητα που εχω χρησιμοποιησει ειναι ικανη να κανει ζημια..
|
|
||||
|
||||
![]()
H σιλικονη της logo που κανει για ενυδρεια ειναι η logo professional 1000 (σιλικονη acetoxy). Δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια στην ερωτηση σου, παντως προσωπικα δεν θα το ρισκαρα ουτε για μιση σταγονα γνωριζοντας το κακο που προκαλουν οι μη ενυδρειακες σιλικονες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα παρατηρω λιγο περιεργες συμπεριφορες στα ramirezi πφφφφφ... Ενυδρειακη ξερεις που θα βρω? Επισης πως μπορω να αφαιρεσω αυτην που εχω βαλει τωρα για να βαλω ενυδρειακη? Αν την βαλω απο πανω θα γινει δουλεια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενυδρειακη βρισκεις στην πλειοψηφια των πετσοπ και σε χρωματοπωλεια. Ψαχνεις καθαρη σιλικονη, χωρις αντιμουχλικες ιδιοτητες και να αναφερει πανω οτι κανει και για ενυδρεια (ειτε γραπτα ειτε με σχεδιακι).
Αν κανεις μια αναζητηση στο φορουμ θα βρεις πολλη πληροφορια για το θεμα. Καλυτερα να αφαιρεσεις την παλια (μακρια απο το ενυδρειο), αλλα μπορεις και να την πασαλειψεις με την νεα ωστε να καλυφθει εντελως η μη καταλληλη. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά υπάρχει κάποιο topic που να αναφέρει τι προβλήματα μπορεί να υπάρξουν από μη ενυδρειακή σιλικόνη? η γενικά πληροφορίες γι αυτό?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναλυτικά δεν θυμάμαι να υπάρχει....προβλήματα ? Οι απώλειες κατοίκων σε καλύπτουν ?
Βέβαια μπορεί να μην είναι άμεσα τα προβλήματα αλλά θα υπάρξουν.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σιλικονη | ababapanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 07-03-09 14:59 |
σιλικονη σε σιλικονη?? | Πάνος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 15-11-08 22:24 |
Σιλικονη :-? | Kotsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 21-04-08 12:07 |
ΣΙΛΙΚΟΝΗ ????? | tsigkon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 16-01-07 23:44 |
σιλικονη??? | Giwrgos23 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 17-04-06 11:53 |