|
|
||||
|
||||
![]()
Από πια μερα ξεκινάνε να τρώνε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Aπο δική μου εμπειρία φτιάχνεις μια εύκολη πατέντα...
Υλικά:ενα καλαμάκι και μια σύριγγα Βάζεις τροφή στην σύριγγα...Τραβάς νερό απο το ενυδρείο...Μετά βάζεις το καλαμάκι στην προεξοχή και σημαδεύεις το σημειο(πηγαίνοντας ποιο κοντά το καλαμάκι) και ρίχνεις...Ετσι ταίζω...Εχω βγάλει 5-6 γέννες...Και εχουν μεγαλώσει συμαντικά...
|
||||
|
||||
![]()
Αν τοποθετήσω τα σαλιγκαρια με τα νεογέννητα σε μια γεννηστρα μεσα στο ενυδρειο και ταιζω εκει (με ή χωρις γονεις) θα επιβιώσουν?
------------------------- Ταισμα ποσες φορες την μερα? Ευχαριστω για ην ¨πατεντα¨! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skourkou : 18-03-09 στις 19:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για την επιβιώσει δεν θα έχεις πρόβλημα,για κάποια συμπτώματα όμως ειναι πολύ πιθανό,όπως νανισμός λόγο έλλειψης χώρου.
|
||||
|
||||
![]()
Μιλαω για τον πρωτο μηνα μονο (περιπου) μέχρι να μεγαλωσουν λιγο τα μικρα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορεί αυτό το διάστημα να φτάνει για να τα επηρεάσει,όπως νομίζεις φίλος αν δεν βρίσκεις τρόπο να τα ταΐσεις...
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι τα μωρά σου.Κάνε το κόλπο με το καλαμάκι και θα είναι μια χαρά.Την τροφή σε σκόνη μπορείς να την ρίξεις κλείνοντας για λίγο τα φίλτρα και περιμένοντας να κατακάτσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τάισμα 3 φορές την μέρα είναι καλά? Κάθε μερα σχολαω μετα τις 3:00 οποτε το πρωτο ταισμα θα ξεκινήσει τοτε…. Την λύση με την γεννήστρα την εχει δοκιμασει κάποιος με τέτοιο είδος ψαριου?
------------------------- Μέχρι στιγμής εχω δει 7 μικρα να βγαινουν εξω από το σαλιγκαρι. Συνήθως ποσα κανουν αυτά τα ψαρια? Σημερα ταισα με αρτεμια, καταφερα να την περισυλλέξω… Τωρα κατά ποσο την εφαγαν…. Την εριξα απευθείας με σύριγγα μεσα στο σαλιγκάρι. Λεω να ταΐσω και με ξηρά τροφη το βραδυ. Οσον αφορα την πιο πάνω ερωτηση? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skourkou : 19-03-09 στις 19:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Lamprologus -Julidochromis & απορίες | skourkou | Tanganyika | 10 | 26-01-09 22:57 |
Macropodus ocellatus | Raven | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 2 | 23-09-08 18:59 |
Lamprologus ocellatus | kostvl18 | Tanganyika | 2 | 18-03-08 22:08 |
Neolamprologus Ocellatus | jstiva | Tanganyika | 2 | 06-01-08 11:26 |
lamprologus ocellatus(gold) | panos73 | Tanganyika | 11 | 11-04-07 20:53 |