|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια paco. Πολύ όμορφη η πρόοδος του ενυδρείου σου! Είναι πολύ ωραίο.
Μία μικρή ένσταση έχω για σύνθεση σου για τον κλόουν. Αλήθεια, με 1000 λίτρα/ώρα κυκλοφορία σε 100 καθαρά λίτρα πως είσαι; |
|
||||
|
||||
![]()
ο κλοουν ειναι προικα απο τα παλια ετοιμαζω κατι αλλο οποτε θα μετακομισει εκει με παρεα και με αλλους. Για την κυκλοφορια του φιλτρου εχω σπασει τη δυναμη της με spray bar κανοντας του πολλες τρυπες οποτε ειναι ενταξη
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια και απο μένα!!
![]() ![]() ![]() Με τις πρώτες φωτό δεν φανταζόμουν καν τί ακολουθούσε... Όντως πρέπει να γίνει παράδειγμα για τους νέους χομπίστες... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βασιλη τα πολλα λογια δεν ειναι φτωχεια...απλα με προλαβαν οι προηγουμενοι...ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και απο μενα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
βασιλη δεν εχω λογια φιλε να το περιγραψω ειναι καταπληκτικο ......
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο κι απο μένα!
Αλλά...τι φωτογραφίες είναι αυτές οι τελευταίες...το αδικούν!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα! Μπράβο! Όρισες την εξέλιξη! Και πάλι μπράβο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητήρια , πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!!!
|
|||
|
|||
![]()
Εργο τέχνης φίλε, εξαιρετικό...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Βασίλη φοβερό το ενυδρείο σου τα σπάει!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Aυτο ειναι βελτιωση. Μπραβο φιλε μου και εις ανωτερα!
|
|
|||
|
|||
![]()
μπράβο σου πολυ ομορφο αποτελεσμα!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε πέτα το ενυδρείο και πιάσε την φωτογραφία,
![]() φοβερή δουλειά σε όλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΤΟ ενυδρειο ειναι φοβερο αν υπαρχει ακομα σε αυτην την μορφη μετα απο σχεδον 3 χρονια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 25-09-08 18:14 |
Κοινωνικο φυτεμενο 230ltr | giorgosp | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 27-07-08 19:57 |
aaaooll κοινωνικο φυτεμενο | aaaooll | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 16-03-08 01:38 |
lmaikl(Φυτεμενο κοινωνικο) | maikl | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 04-05-07 22:21 |
60λιτρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ | serifios | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-03-07 17:28 |