|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει πολυ μερακι ο Πακος !!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη τέλειο το ενυδρείο σου!
Τελευταία φορά το είδα την περιόδο που ήταν η έκθεση και από τότε και μένα μου φαίνεται ότι έχει τεράστια πρόοδο!!! Όταν κατέβω Ελλάδα ελπίζω να κερνάς καφέ να έρθω να το χαζέψω από κοντά!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια στη συνεχεια θελω να ευχαριστησω τον Τσιονογλου Σταυρο τον Πανο Αλεξανδρουπολη για τα φυτα που μου χαρισαν επανελημενα τον Βασιλακη ναυταρα και τον Νεοκλη για τις κατευθυνσεις και βοηθειες που μου δωσανε επισης τον Χρηστο ΖΧ για τις πανεμορφες φωτο που τραβηξε. Δημητρη ελα με το καλο και ο καφες το λιγοτερο εγω θα ελεγα για κανενα τσιμπουση
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που βλέπω είναι οτι η πριγκίπισσα φίλησε τον βάτραχο και έγινε πρίγκηπας!!! Πανέμορφο, μπράβο!!!
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Βασιλη ! Τρομερη εξέλιξη. Κοσμημα το ενυδρειο σου !
|
|
||||
|
||||
![]()
120λιτρα κοινωνικό φυτεμένο
Πληροφορίες Διαστάσεις: cayman 80 80*35*50 Όγκος: 120 λιτρα περιπου 110 καθαρα Φυτά: blyxa japonica Pogostemon helferi Java mοss cuba Rotala nanjenshan vallisneria spiralis caboba caroliniana rotala Ψάρια / ¶λλα είδη: 5 αρλεκινους 12 cardinals 1 SAE 1 μελανοταινια 1 κλοουν 20-30cherry shrimp 5 amano shrimp Διακοσμητικά υλικά: μακγροβια ριζα πετρες Φόντο: Μαυρο βελουδο χαρτονι Φωτισμός: 2χ18w τ8 2χ24w τ5 Διάρκεια φωτισμού: 10 ωρες Φιλτράρισμα: 1 εξωτερικό Eheim 2329 wet and dry θερμοφιλτερ 1000l/ωρα Λίπανση: seachem trace, seachem iron, seachem phosphorus, seachem nitrogen, seachem flourish, seachem potassium Παροχή CO2: 2κιλη μπουκαλα ph condroler Παράμετροι: pH: 6.5 Γενική σκληρότητα (GH): 7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 4 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Φωσφορικά: 1 Αλλαγές νερού: 1 φορά την εβδομάδα ΑΟ20% και βρυσης 10% συνολο 30% Θερμοκρασία: 26 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φοβερή φωτογράφηση το δείχνει τόσο όμορφο οσο είναι στην πραγματικότητα.Συγχαρητήρια Βασίλη για το αποτέλεσμα.Συγχαρητηρια Χρήστο για τις φωτογραφίες !!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν ειναι γεγονος το οτι βρεθηκες στην ενυδρειακη κοινοτητα κι αυτη επηρεασε εστω κι ελαχιστα στην προοδο που βλεπουμε, ειναι η καλυτερη ανταμοιβη μας!
Συγχαρητηρια! |
|
||||
|
||||
![]()
Και το εσωτερικο ειναι "power"!!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 25-09-08 18:14 |
Κοινωνικο φυτεμενο 230ltr | giorgosp | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 27-07-08 19:57 |
aaaooll κοινωνικο φυτεμενο | aaaooll | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 16-03-08 01:38 |
lmaikl(Φυτεμενο κοινωνικο) | maikl | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 04-05-07 22:21 |
60λιτρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ | serifios | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-03-07 17:28 |