|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχώς όχι... Και τα μικρούλια που έβλεπα μάλλον φαγώθηκαν ή πέθαναν από ασιτία ελλείψη άλγεων, παρά τις προσπάθειές μου ακολουθώντας τις συμβουλές σας να τους παρέχω τροφή. Ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω. Αλλά μάλλον είναι πολύ δύσκολο να ξανατύχει ...
Σε ξένα φορουμ διάβασα ότι υπάρχουν στο εμπόριο φύλλα άλγης, έχεται κάτι υπόψιν σας ή κατάλαβα λάθος;
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να παρεις και σπιρουλινα σε σκονη απο τα φαρμακεια, προιον υγιεινης διατροφης. αλλα αν δεν τα εχεις ξεχωρα σε αλλο ενυδρειο, δε νομιζω να οφελησει.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα, εμφανίστηκε πάλι ένα μικρούλι ~3 χιλ. στο μπροστά τζάμι
![]() Και επειδή βλέπω οτόκυκλους σε διάφορα μεγέθη, εδώ και καιρό προσπαθώ να μετρήσω πόσους έχω αλλά μέσα στην μικρή μου ζούγκλα, δεν έχω καταφέρει να μετρήσω πάνω από 5 (όσους αγόρασα...). Ευελπιστώ κάποια στιγμή να μετρήσω πάνω από 5 ...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Ρούφηξα το μικρό ψαράκι και το έβαλα σε γεννήστρα μέσα στο ενυδρείο να δω πως θα πάει. Σκέφτομαι σύντομα να βάλω σε λειτουργία το παλιό μου cayman 50 (αν και το ετοίμαζα για multies) και να μεταφέρω εκεί μόνο τους οτόκυκλους. Επί 1,5 μήνα τώρα βλέπω μικρά που μάλλον γίνονται μεζεδάκι για τα νεον και το νανογκουράμι μου.
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 23-03-09 στις 12:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμάζεσε δηλαδή για δεύτερο μποστάνι;
![]() Καλό κουράγιο... ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Αν βρώ χώρο ναι, ευχαριστώ, αλλά με εύκολα φυτάκια.
|
||||
|
||||
![]()
4η ημέρα στη γεννήστρα και το ψαράκι είναι μία χαρά. Ταΐζω ταμπλέτα βυθού τριμμένη αλλά δεν ξέρω αν τελικά τρώει...
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω οτι θα γινει Ενας αλλαααα....... lion
|
||||
|
||||
![]()
Ο μικρούλης