|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τιποτα καινουργιο εχουμε
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν ενδιαφερεσαι για ενα σχεδιακι για hang on να ποσταρω κατι, αλλιως σε καμια εβδομαδα το δικο μου θα ειναι ετοιμο και θα κανουμε και δοκιμες!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε που είσαι ?? Έρχονται οι ζέστες
![]() Εγώ παρήγγειλα 2 400άρια και πήρα 2 ψύκτες scythe mugen2. Μου λείπουν 2 πλάκες χαλκού 6cm X 6cm και πάχους 1cm (hot side plate) καθώς και 2 γωνίες χάλκινες με επινικέλωση ή ανοξείδωτες (όπως φαίνονται στο συνημμένο) οι οποίες θα εμβαπτιστούν στο ενυδρείο (cold side plate). Ξέρεις κανείς που θα μπορούσα να τα προμηθευτώ ή κατασκευάσω και κατά προτίμηση προς Μεσόγεια-Ανατολική Αττική ? |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Γιαννη εγιναν μεγαλες αλλαγες στα σχεδια μου!!! Το 30αρι σταματησε και εχω πλεον ενα 18αρι που στρωνεται για μονομαχο και ενα 240αρι που περιμενει συγκαταθεση!! (μεσογειακο θα γινει με το καλο) Θα εχω νεα συντομα παιδια!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συστημα ψυξης | aspalax | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-06-08 06:13 |
Yπολογισμος Ενυδριου με CAE | aginor | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 01-05-08 20:07 |
Καπακι ενυδριου | gangrel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 27-03-07 12:24 |
Αγορα ενυδριου? | monomaxos_lover | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-01-07 12:11 |
Καθαρισμος Ενυδριου??? | monomaxos_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 12-01-07 08:04 |