|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια για τη φροντίδα στο ψαράκι σου! Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω ένα σκούρο (μαύρο) φόντο θα το έκανε ακόμα πιο όμορφο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλο ενα καλο ενυδρειο με χρυσοψαρο(-α)!!!
Πολυ ωραιο και πιστευω στο μελλον θα γινει ακομα πιο καλο Φτιαξε λιγο τις πετρες ωστε να ειναι καπως σαν φαραγκι. Διαφασα οτι τους αρεσει να κολυμπουν αναμεσα στις πετρες.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου!
Χαίρομαι να βλέπω χρυσόψαρα με τετοιες.....ανεσεις ! ![]() Πολύ ομορφο αποτελεσμα.... |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερό αποτέλεσμα!!! Μπράβο σου!
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο σ' ευχαριστώ και το φόντο το έχω σκεφτεί, αλλά μου αρέσει που ρίχνει φως στο πίσω τοίχο και φωτίζει ολο το σαλόνι.
Έτσι το έχω αφήσει παρόλο που έχω αγοράσει και χαρτόνι... Ηλία να 'σαι καλά που μου μου ανοίξατε τα μάτια. Δεν φαίνεται πολύ σε αυτήν την φωτογραφία, αλλά πίσω απο τις πέτρες έχω αφήσει χώρο και έχει και κρυψώνες και περάσματα. Σπύρο πολύ καλό το link! MiziGr, ευχαριστώ! By the way μου αρέσει πολύ η φώτο στο άβαταρ σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο σου!!!Ωραιο στησιμο και ο ψαρης σου βασιλειας!!
Δωστου νερακι καθαρο και ολα τα προβληματα θα εξαφανιστουν!!! Κοιταξε το αυτο με το ph κατι δεν ειναι σωστο οπως λεει ο Σπυρος....κοιτα μη εχει ληξει καποιο απο τα τεστ (ph η Kh)... Ξαναμετρα επισης ΝΟ2 (πρεπει να ειναι 0)... καλο θα ηταν να εβαζες και το παλιο σου φιλτρο να τρεχει μεσα (και φυσικα το μπολι) ...Προσεχε στις αρχες για αμμωνια-ΝΟ2 και θα εισαι οκ!!! ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το χρυσόψαρο ασπρίσε!! | costas_kumitsu | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 25-12-08 19:33 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |