|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι Πάνο!Μιλάμε για τροφή αρκετά πιο μικρή απο αρτέμια!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο σου ...μονο που γεννησαν , επιτυχια ειναι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντως θα εκανα μια προσπαθεια να δω αν μου μεγαλωνουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
σήμερα τα αυγά έχουν μειωθεί αρκετά ... αλλά ακόμα υπάρχουν μερικά ...
αλλά μόνο 1-2 απο αυτά έχουν μαυρίσει ... αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό ... θα δείξει ... |
|
|||
|
|||
![]()
rotifers??
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιθανόν Χαρίλαε να τραφούν με αυτά , πιθανόν και όχι!Σίγουρα όμως αν πάς σε ιχθυοτροφείο και πάρεις τροφή που ταϊζουν τον γόνο κάτι θα φάνε απο εκεί!
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υποτίθεται ότι αυτές οι τροφές είναι γεμάτες αντιβιοτικά και ορμόνες ή έτσι λένε οι ψαράδες για να μην τους παίρνουν δουλειά τα ιχθυοτροφεία;
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα τι εγινε με τα αυγα?
|
|
||||
|
||||
![]()
εδώ και 2 μέρες έχει μείνει μόνο ένα αυγό ...το οποίο είναι και γονιμοποιημένο ...
θυμίζει πολύ το νέμο ε ? είδη έχουν αρχίσει να φαίνονται πολύ καθαρά τα μάτια .. θεωρητικά θα βγει σε 1 με 2 μέρες ... αλλά μάλλον δεν πρόκειται να προλάβω καν να το δω ... σκέφτηκα μήπως το πάρω να το βάλω σε ελεγχόμενο περιβάλλων .. αλλά μάλλον θα είναι μάταιο .. αφού ακόμα και το ξεκόλλημα από το τζάμι φαντάζει επικίνδυνο. Μπορεί την επόμενη φορά να είμαι ποιο έτοιμος … |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΩΠΩ ΑΠΙΣΤΥΕΥΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ .....ΑΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΤΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|