|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον ,είναι στίγματα αναπαραγωγής .Η αλλαγή περιβάλλοντος προς το καλύτερο
"ξύπνησαν" τα αρσενικά ένστικτα αναπαραγωγής. |
|
||||
|
||||
![]()
Απο το Echinodorus Paleofolius, εχει φαει ηδη μισο φυλλο! Τι φαγάνας!
Το Cryptocoryne Becketti δεν το εχει φαει. Μπηκαν και οι vallisneria, του φιλου malawimbuna (thanx!!) Εδω μια ποιο ολοκληρωμενη εικονα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια μπορω να έχω λιγη βοηθεια με τα τεστ της API για το KH & GH?
Εκανα το τεστ ξανα μετα απο παραπομπη των παιδιων εδω και μετρησα τις σταγονες οπως γραφει μεχρι να αλλαξουν χρωμα τα υγρα. Για το KH > 11 σταγονες GH > 8 σταγονες. Αν καποιος εχει το τεστ μπορει να μου εξηγησει την διαδικασια με ...απλα λογια? Συμφωνα με το πινακακι: KH > # of drops > 11 > dKH = 11, ppm KH/GH = 196 GH > # of drops > 8 > dKH = 8, ppm KH/GH = 143.2 Ετσι δειχνει ο πινακας. Και εγω εχω μπερδευτει. Help |
|
||||
|
||||
![]()
ασε τα ppm...σε γερμανικους βαθμους μετραμε...αρα εχεις kh 11 και gh 8 οσες δηλαδη οι σταγονες που χρειαστηκαν για την αλλαγη του χρωματος....
συνηθως βεβαια gh ειναι μεγαλυτερη του kh....
|
||||
|
||||
![]()
Eιπα και ΄γω τοσο δυσκολο να ειναι?
Ευχαριστω για το ξεμπερδεμα Παναγιωτη |
|
|||
|
|||
![]()
-...αυτο προσεξε μηπως εκανες καπου λαθος..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οχι εγραφα σε χαρτι μια μια τις σταγονες! Ανακατευα μετα απο καθε σταγονα το δοχειο...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, σαν να βλέπω fungus στο πλάι του ψαριού, ενώ τα αρχικά στίγματα δεν έχουν φύγει.
Να ξεκινήσω αλάτι? Θα έχουν κάποιο πρόβλημα τα φυτά μήπως? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πέτρες από Ερμή.Είναι εντάξει? | xaftel | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 12-09-08 11:07 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |